Recepty na úpravu pokrmů (polévek, salátů, hlavních jídel, výluhů) z mnoha druhů pěstovaných hub, tj. žampionů, hlív, límcovky, šiitake, penízovky, ucha Jidášova, polničky a jiných, které obsahují látky příznivě působí na lidské zdraví...
-
Knihabrožovaná vazba51 KčVíce než 30 dní
V sešitku 62 se pojednává o klíčcích, výhoncích a osení, o podmínkách správného klíčení, sortimentu rostlin a klíčení a využití klíčků a výhonků v kuchyni.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Jediná kniha svého druhu od českých autorů na našem trhu, která se komplexně zabývá rostlinami jako prostředkem pro posílení a harmonizaci lidského organismu...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
V této knize zájemce o jejich produkci najde spoustu cenných rad týkajících se volby surovin, substrátu, sadby, postupů při tvorbě a sklizni plodnic apod.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Podrobné informace o pěstování a využití hub (žampionů, hlív, shiitake aj.). Podle knihy si může každý zkusit doma vypěstovat i méně známé druhy hub...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Češi jako národ houbařů houby nejen sbírají, ale i pěstují. Houby lze využít pro zpestření stravy, ale také pro jejich léčebné účinky ke zlepšení zdravotního stavu. Kniha přináší zhruba 26 druhů hub. Podrobné informace...
-
Knihabrožovaná vazba638 KčVíce než 30 dní
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle