Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Další možnosti
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Doba čtení
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Další možnosti
Obal
Barva obálky
Další možnosti
Buchty po ránu

Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní...

  • Knihapevná vazba
    346 Kč
    Skladem > 5 ks

Pravda o cukru - Jessie Inchauspé, Jota, 2023
Pravda o cukru
Martinus.cz
Martinusačka doporučuje 5

Výjimečná kniha, která vám zábavnou formou předá nejnovější vědecké poznatky a ukáže vám, jak mít svůj krevní cukr pod kontrolou a jak lze i malými změnami v jídelníčku dosáhnout velkého zlepšení zdravotního stavu...

  • Knihabrožovaná vazba
    299 Kč
    Skladem > 5 ks
  • E-knihaEPUBMOBI
    258 Kč
    Ihned ke stažení
  • AudioknihaMP3 ke stažení
    398 Kč
    Ihned ke stažení
Další formáty

Vypěstuj si nové tělo - Alberto Villoldo, Maitrea, 2024
Vypěstuj si nové tělo

Nejmodernější vědecké poznatky, skvělé recepty a sedmidenní jídelníček! Uznávaný učitel šamanismu Alberto Villoldo čerpá z více než pětadvacetileté praxe v oboru lékařské antropologie a také ze své vlastní cesty, kdy se ze...

  • Knihabrožovaná vazba
    499 Kč
    Do 9 – 14 dnů
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    315 Kč
    Ihned ke stažení

Začínáme s příkrmy - Judita Tkáčová, Eliška Pivrncová, Petra Kuřátková, Tereza Vrábelová, CPRESS, 2024
Novinka
Začínáme s příkrmy

První sousta jsou pro miminko důležitým milníkem. A pro rodiče často oříškem. Co nabídnout? Jak zabezpečit potřebné živiny? A jak se vyznat v informacích kolujících po internetu? .....

  • Knihapevná vazba
    310 Kč
    Předobjednávka,
    vychází 6. 5. 2024

Přežít - Peter Attia, Bill Gifford, Jan Melvil publishing, 2023
Přežít

Jak se chcete cítit v druhé půlce svého života? A co teprve v poslední dekádě? Určitě si přejete nadále se pružně pohybovat, dobře myslet a žít aktivně bez chronických potíží a bolestí. Co je k tomu potřeba? Mnohem časnější a cílenější prevence, než...

  • Knihapevná vazba
    434 Kč
    Skladem > 5 ks

Výživná kniha o jídle - Karolína Fourová, Esence, 2022
Výživná kniha o jídle

Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové..

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Skladem > 5 ks

Pekne papkaj - Natália Šťastná, Natália Šťastná, 2024
Pekne papkaj 
SK

Kniha Pekne papkaj je jedinečná rodinná kuchárka, ktorá je zameraná pre všetkých, ktorí chcú hravo prejsť obdobím prvých príkrmov a zároveň si spoločne s celou rodinou pochutnať na úžasných jedlách. Kniha prináša prakticky...

  • Knihapevná vazba
    937 Kč
    Skladem > 5 ks

Gastrophysics - Charles Spence, Penguin Books, 2018
Gastrophysics 
EN

Why do we consume 35% more food when eating with one more person, and 75% more when with three? Why are 27% of drinks bought on aeroplanes tomato juice? ...

  • Knihabrožovaná vazba
    303 Kč
    Více než 30 dní

Úžasná očista jater a žlučníku - Andreas Moritz, ANAG, 2015
Úžasná očista jater a žlučníku

V tomto mezinárodním bestselleru odhaluje Andreas Moritz nejčastější, ale jen zřídkakdy rozpoznané příčiny nemoci – tvorby žlučových kamenů. Žlučové kameny...

  • Knihabrožovaná vazba
    465 Kč
    Skladem 4 ks

Slovegán 3 - Nikoleta Kováčová, Moloko Ventures, 2022
Slovegán 3 
SK

Tretia, tentokrát sladká kuchárka Slovegán ukrýva viac ako 70 vegánskych receptov na obľúbené zákusky z cukrární, najlepšie sladkosti z detstva, najchutnejšie...

  • Knihapevná vazba
    833 Kč
    Skladem > 5 ks
Klasická italská kuchyně - Marcella Hazan, Esence, 2023
Klasická italská kuchyně

Po třiceti letech vychází druhé české vydání této legendární kuchařky. Nejen u nás, ale po celém světě je tato kniha nazývána biblí italské kuchyně. Vznikla aktualizací starých osvědčených postupů a chutí. Je pojata jako klasická kuchařka určená...

  • Knihapevná vazba
    559 Kč
    Skladem 2 ks

Sold Out - Zuzana Zuzáková, Peter Szamuhel, Bucheck, 2023
Sold Out 
SK

Kuchárska kniha Sold Out vznikala na ulici. Je plná pouličného jedla, rapu, streetwearu a farieb, pracuje s mäsom aj zeleninou...

  • Knihapevná vazba
    899 Kč
    Skladem > 5 ks

Jazyk, srdce, mozek, krev - Martin Pecina, Esence, 2023
Jazyk, srdce, mozek, krev

Nenosím rondon s vyšitým jménem, nepoužívám espumu, nerad vážím suroviny a nemám v oblibě exklusivní ingredience, přehnané sebevědomí ani těsné slipy. Věcí, jež mám upřímně rád, je naštěstí mnohem více. A právě těm se věnuje kniha...

  • Knihapevná vazba
    639 Kč
    Skladem 4 ks

Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete - Karolína Fourová, Esence, 2020
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete

Kdybyste měli přečíst jen jedinou knihu o stravování, ať je to tahle. Je přehledná, chytrá, vtipná. Jde do hloubky, a přesto zůstává dobře srozumitelná. Neděsí. Neomezuje. Neslibuje zázraky. „Aha!" momentů s ní ale zažijete požehnaně.

  • Knihapevná vazba
    359 Kč
    Skladem 2 ks

Cháluj líp! - Těhotnej kuchař, TK Books, 2022
Cháluj líp!

Těhotnej kuchař vydává svou první kuchařku! A je jiná, než jste zvyklí. Obsahuje 77 receptů včetně seznamu ingrediencí a postupu přípravy...

  • Knihaflexi vazba
    473 Kč
    Skladem 3 ks

Léčivá síla divokých bylin - Diana Mozoláková, NOXI, 2023
Léčivá síla divokých bylin

Divoké byliny jsou mnohými vnímány jako plevel. Netuší však, že jejich zelené listy nebo pestrobarevné květy obsahují celou řadu důležitých vitaminů a minerálních látek potřebných pro zdraví a celkovou dávku životní energie...

  • Knihaflexi vazba
    368 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Mladší za 2 týdny - Gabriela Peacock, Esence, 2023
Mladší za 2 týdny

Známá nutriční specialistka českého původu Gabriela Peacock, mezi jejíž klienty patří i členové britské královské rodiny, se po úspěchu své prvotiny, Úžasnější za 2 týdny, ve své další knize zabývá dlouhověkostí – tématem, které...

  • Knihapevná vazba
    359 Kč
    Skladem > 5 ks

Upečeno s láskou - Iva Trhoňová, Ludmila Gottwaldová, CPRESS, 2019
Upečeno s láskou
Martinus.cz
Martinusák doporučuje 5

Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic. Upečte si kváskové pečivo v troubě, domácí pekárně či v remosce. Autorky pro vás s láskou připravily knihu plnou...

  • Knihapevná vazba
    290 Kč
    Skladem 2 ks
  • 279 Kč
    Ihned ke stažení

JoyFull - Radhi Devlukia-Shetty, Thorsons, 2024
JoyFull 
EN

The much awaited debut cookery book from Radhi Devlukia-Shetty...

  • Knihapevná vazba
    564 Kč
    Skladem > 5 ks

Super jídlo pro superděti - Tim Noakes, Jonno Proudfoot, Bridget Surtees, Publixing Ltd, 2018
Super jídlo pro superděti

Mezi lidmi koluje tolik rad ohledně stravování, které si z velké části vzájemně odporují. Pro zaneprázdněné rodiče může být snaha se v nich vyznat dost obtížná. Lékař a sportovní vědec, prof. Tim Noakes, šéfkuchař a plavec na dlouhé vzdálenosti....

  • Knihabrožovaná vazba
    521 Kč
    Skladem 3 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen