Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Ohnivý kuře I, Ikar CZ, 2016
Ohnivý kuře I

Vyberte si z 80 receptů české a mezinárodní kuchyně, které v nejsledovanějším seriálu současnosti, vysílaném na TV Prima, vařili jeho protagonisté Mike a Burák, bohem nadaní kuchaři, nebo Manka, vynikající kuchařka české klasiky...


Hezky česky, hravě a zdravě! - Petra Lamschová, Petr Havlíček, Mladá fronta, 2010
Hezky česky, hravě a zdravě!

Česká kuchyně je prý pro hubnutí a zdravý životní styl naprosto nevhodná. Je příliš těžká, hutná, mastná a kalorická. Je ale opravdu nutné vzdát se skvělých receptů našich babiček a nadobro je vyškrtnout ze svého jídelníčku? Odpověď zní: ne!...


Sladce, slaně, boubelatě - Martina Kynstlerová, Došel karamel, 2022
Sladce, slaně, boubelatě

Veselá, ukecaná, poctivá a boubelatá. Martinu Kynstlerovou, vítězku populární soutěže, jste v televizi nemohli přehlédnout. A tak jako se Martina ráda směje, se stejným nadšením se vrhá do nových i vyzkoušených receptů...


Wok, Ikar CZ, 2007
Wok

Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je asijské kuchyňské nářadí. Hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová, úsporná a přísady v ní si zachovávají přirozenou barvu, strukturu a vůni...


Škola světové kuchyně, Mladá fronta, 2014
Škola světové kuchyně

Kompletní kurz světové kuchyně je připravený ve spolupráci s šéfkuchaři prestižní mezinárodní italské kuchařské školy ALMA. 120 receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí...


Umění francouzské kuchyně - Julia Child, Louisette Bertholl, Simone Beck, Jota, 2014
Umění francouzské kuchyně

Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu...


Wok, Vemag, 2016
Wok

Lahodné pokrmy připravované ve woku se v posledních letech rozšířily do celého světa. Krátká a šetrná tepelná úprava je zárukou zdravého pokrmu a exotická koření otvírají cestu k novým chuťovým zážitkům...


MasterChef Česko: Šéfujte své kuchyni, Ikar CZ, 2015
MasterChef Česko: Šéfujte své kuchyni

V knize najdete ty nejlepší recepty, které byly k vidění v show Master Chef Česko. Nadčasová kuchařka obsahuje mnoho univerzálních, exotických i domácích pokrmů a nápadů pro každou příležitost. Bonusem jsou ukázky zajímavých kuchařských postupů...


Tančící princezna - Ivona Březinová, Ilona Asenová, Albatros CZ, 2006
Tančící princezna

Hlavní hrdinka provází čtenáře různými zeměmi arabského světa a seznamuje je s návody na zvládnutí základů orientálního tance, recepty arabské kuchyně, způsoby líčení a péče o tělo, informacemi o oblékání, návody na tvorbu tanečních kostýmů...


Keltská lidová kuchyně - Joanne Asalaová, Volvox Globator
Keltská lidová kuchyně

Další, v pořadí již třetí tematicky zaměřená kulinářská publikace nakladatelství VOLVOX GLOBATOR zahrnuje na 200 receptů nejoblíbenějších tradičních keltských pokrmů.

Toskánsko, Marco Polo, 2015
Toskánsko

Průvodce Toskánskem, regionem uprostřed Itálie, v praktické vazbě se skrytou spirálou pro praktické listování ve kterém najdete...


Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část IV.) - Petr Doležal, Petr & Iva, 2000
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část IV.)

Již čtvrtou částí pokračuje edice vinářských knih v podmínkách české gastronomie. Tentokrát se čtenář seznámí s vinářskou Itálií a jejími skvělými víny. Všem příznivcům vinářství je tak umožněno proniknout do tajů tohoto velkolepého umění....


Čínská kuchyně v redukční variantě, Sdružení MAC
Čínská kuchyně v redukční variantě

Výhody i rizika čínské kuchyně z obecně redukčního hlediska. 42 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická...


Ostrá jídla s chilli, Rebo, 2008
Ostrá jídla s chilli

V této knize vám nabízíme pestrou škálu pikantních lahůdek s chilli. Přípravu těchto jednoduchých a chuťově vynikajících pokrmů zvládne každý. Přejeme vám, aby předkládané recepty natrvalo obohatily vaši kuchařskou knihovnu...


MasterChef: Deník vítěze, Ikar CZ, 2012
MasterChef: Deník vítěze

Show MasterChef ovládla české obrazovky. Kniha seznamuje s cestou vítěze od castingu až k získání titulu. Čtenář sleduje jednotlivá témata vaření pro daný týden, jimiž jsou: středomořská, asijská, italská, americká, tradiční česká a slovenská kuchyně, jak


2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně - Jana Frolíková a kolektiv, Vašut, 2001
2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně

Množství receptů, používané dnes na celém světa, je nepředstavitelné. Tato knihy čerpá především z tradic české kuchyně. Výběr receptů byl podřízen především požadavku dostupnosti všech surovin.


Bon appétit! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Francie, BURDA Media 2000, 2013
Bon appétit! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Francie

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské...


2000 receptů české a zahraniční kuchyně - Kolektiv autorů, Vašut
2000 receptů české a zahraniční kuchyně
  • Autorský kolektiv

Zdravá jídla z vaší zahrádky, pochoutky pro slavnostní příležitosti, speciality pro labužníky, to nejlepší z kuchyně našich babiček.


Vegetariánská kuchařka po česku - Barbora Klofátová, Tuning Magazine, 2010
Vegetariánská kuchařka po česku

Autorka knihy „Vegetariánská kuchařka po česku“ je bývalou spolumajitelkou vegetariánské restaurace, sama je vegetariánkou. Kniha obsahuje 115 různorodých vegetariánských receptů, řadu osobních tipů a doporučení, slovníček pojmů, základní informace...


Chuťopis - Jitka Rákosníková, Denisa Prošková, Nakladatelství Lidové noviny, 2006
Chuťopis

Chuťopis vznikl cestováním za chutěmi a také z chuti jej napsat. Mnohé z poznatků o chuti té které země platí všeobecně, jiné jsou ozvěnou zcela osobního zážitku...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„A je to tahle chvíle, skutečnost, že mě nenecháváš odejít, kterou připisuju na seznam svých důvodů, proč právě ty.“

Počkej na moře - Veronika Opatřilová, 2022
Počkej na moře
Veronika Opatřilová