Využijte poštovné zdarma od 300 Kč s PPL právě teď!
Vybrat knihy
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Použité filtry
Zrušit filtry
Škola světové kuchyně, Mladá fronta, 2014
Škola světové kuchyně

Kompletní kurz světové kuchyně je připravený ve spolupráci s šéfkuchaři prestižní mezinárodní italské kuchařské školy ALMA. 120 receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí...


Wok, Ikar CZ, 2007
Wok

Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je asijské kuchyňské nářadí. Hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová, úsporná a přísady v ní si zachovávají přirozenou barvu, strukturu a vůni...


Umění francouzské kuchyně - Julia Child, Louisette Bertholl, Simone Beck, Jota, 2014
Umění francouzské kuchyně

Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu...


Wok, Vemag, 2016
Wok

Lahodné pokrmy připravované ve woku se v posledních letech rozšířily do celého světa. Krátká a šetrná tepelná úprava je zárukou zdravého pokrmu a exotická koření otvírají cestu k novým chuťovým zážitkům...


Slunečná kuchařka, Esence, 2021
Slunečná kuchařka

V hospodě na statku Popelkových ve Slunečné se vždy dobře vařilo a peklo. Hospodyně Běta, bylinkářka s léčitelskými schopnostmi a především vynikající kuchařka, připravuje jídla jen z vybraných surovin, zeleninou a ovocem...


Česká kuchyně pro každého aneb stůl plný dobrot - Jitka Hőflerová, Karel Höfler, Gen, 2004
Česká kuchyně pro každého aneb stůl plný dobrot

Nová kuchařská kniha, ve které najdete předpisy na tradiční české pochoutky, recepty na dobroty z celého světa, které u nás v průběhu let již stačily zdomácnět - zkrátka vše, co chutná dospělým i dětem...


Italská kuchařka - Riccardo Lucque, Sevruga, 2018
Italská kuchařka

Italská kuchyně je známá po celém světě a získala srdce mnoha z nás. Kdo si vůbec dokáže představit vaření bez skvělých italských surovin, vín a sýrů, vyzrálých rajčat San Marzano, voňavé bazalky... Pro vás všechny, kteří


Sushi jednoduše a rychle - Atsuko Ikeda, Edice knihy Omega, 2019
Sushi jednoduše a rychle

Atsuko Ikeda vyučuje již deset let umění japonské kuchyně ve své londýnské škole vaření Atsuko’s Kitchen. Za tu dobu zjistila především to, že sushi, ať se zdá být na první pohled složité, je ve skutečnosti velmi jednoduché...


Těstoviny, Slovart CZ, 2009
Těstoviny

Kuchařka nabízí velký výběr receptů z celého světa – vedle polévek a lehkých pokrmů obsahuje také masité a zeleninové hlavní pokrmy, těstoviny s rybami a plody moře, a dokonce dezerty...


Dobrého kari není nikdy dost, Ikar CZ, 2014
Dobrého kari není nikdy dost

Ostré, sladké, kyselé, slané, pikantní, aromatické, pálivé – pravé asijské jídlo typu „street food“ si můžete připravit doma a není to vůbec náročné. Většinu surovin seženete bez problémů a nejlepší český šéfkuchař v oboru asijské gastronomie...

Sladce, slaně, boubelatě - Martina Kynstlerová, Došel karamel, 2022
Sladce, slaně, boubelatě

Veselá, ukecaná, poctivá a boubelatá. Martinu Kynstlerovou, vítězku populární soutěže, jste v televizi nemohli přehlédnout. A tak jako se Martina ráda směje, se stejným nadšením se vrhá do nových i vyzkoušených receptů...


Bravo, šéfe! Dalibor Navrátil vaří francouzskou kuchyni - Dalibor Navrátil, Ikar CZ, 2010
Bravo, šéfe! Dalibor Navrátil vaří francouzskou kuchyni

Francouzskou gastronomii má zkrátka pod kůží. Je skromný, přestože už má jméno, je nositelem rytířského řádu Chaine des Rotisseurs za přínos k moderní gastronomii a dobré jméno zajistil již několika restauracím...


Bon appétit! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Francie, BURDA Media 2000, 2013
Bon appétit! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Francie

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské...


Dvanáct chutí roku - Martin Jiskra, Ikar CZ, 2011
Dvanáct chutí roku

S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo,...


Suši dieta - Pro dlouhý a zdravý život - Makiko Sano, Ikar CZ, 2014
Suši dieta - Pro dlouhý a zdravý život

Jak to Japonky dělají, že jsou stále štíhlé? Jejich strava je zdravá, chutná a pomáhá při hubnutí. Co a kdy jíst je zakotveno v tradici a založeno na neodmyslitelných přísadách, k nimž patří rýže, miso, wasabi, ryby, čaj…


Saveur: Šťastná italská kuchyně, Edice knihy Omega, 2017
Saveur: Šťastná italská kuchyně

Z redakce oblíbeného amerického kulinářského časopisu, přichází i nová kultovní italská kuchařka, která nabízí 100 receptů z archivů redaktorů časopisu. Fantastické recepty jsou doplněné krásnými barevnými fotografiemi a zajímavostmi o celosvětově...


Italská kuchyně - Laura Zavan, Pierre Javelle, Computer Press, 2009
Italská kuchyně

Otevřete knihu a nechejte na svůj stůl vklouznout sluneční paprsky a doteky moře! Recepty, jež vás v létě potěší svou lehkostí a v zimě připomenou prázdninové dny, vám z Apeninského poloostrova přináší benátská rodačka Laura Zavan...


Chuťopis - Jitka Rákosníková, Denisa Prošková, Nakladatelství Lidové noviny, 2006
Chuťopis

Chuťopis vznikl cestováním za chutěmi a také z chuti jej napsat. Mnohé z poznatků o chuti té které země platí všeobecně, jiné jsou ozvěnou zcela osobního zážitku...


Vegetariánská kuchařka po česku - Barbora Klofátová, Tuning Magazine, 2010
Vegetariánská kuchařka po česku

Autorka knihy „Vegetariánská kuchařka po česku“ je bývalou spolumajitelkou vegetariánské restaurace, sama je vegetariánkou. Kniha obsahuje 115 různorodých vegetariánských receptů, řadu osobních tipů a doporučení, slovníček pojmů, základní informace...


Vaříme ve woku - Maso, Svojtka&Co., 2009
Vaříme ve woku - Maso

Pro milovníky masa a drůbeže je pánev wok nepostradatelná. Pro úpravu masa sotva najdeme zdravější postup. Vaření na pánvi je rychlé a šetrné, protože smažíme při vysoké teplotě a na velmi malém množství tuku...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Člověk nemůže správně myslet, správně milovat ani správně spát, pokud se správně nenajedl!“

Tři guineje / Vlastní pokoj - Virginia Woolfová, 2020
Tři guineje / Vlastní pokoj
Virginia Woolfová