Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Bestsellery z kategórie: žlutá v českém jazyku kuchařky dle národní kuchyně

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Česká kuchařka - Veronika Motalová, Rubico, 2013
Česká kuchařka

Kuchařka přináší osvědčené recepty české klasické kuchyně. Kuchařka je ideální jak pro začínající hospodyňky, tak pro zkušené kulináře. Všechny recepty vycházejí z běžně dostupných surovin, jsou nenáročné na zhotovení. Obsah je koncipován do 6 základních

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Francouzky netloustnou: Kuchařka - Mireille Guiliano, Ikar CZ, 2011
Francouzky netloustnou: Kuchařka

Autorka bestselleru Francouzky netloustnou sestavila na přání čtenářek zajímavou a inspirující kuchařskou knihu. Rozdělila recepty do oddílů snídaně, oběd, večeře a tedy jinými slovy – ať nabízí polévky nebo saláty, ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Špagety s vtipem a fantazií, Rebo, 2010
Špagety s vtipem a fantazií

Kuchařku Špagety díky nápaditým deskám v knihovně nikdo nepřehlédne. Uvnitř se skrývá více než 130 různých receptů na špagetové pokrmy. Vybírat lze z rozmanitých variací: těstoviny s bylinkami, zeleninou, vejci, sýrem, smetanou, mořskými plody či s...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Culinaria Španělsko, Slovart CZ, 2009
Culinaria Španělsko

Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku - cesta k srdci vede prostě žaludkem...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Česko vaří a pomáhá - Ivana Tremlová, Milan Žovin, 2016
Česko vaří a pomáhá

25 osobností se spojilo v doboru věc a vytvořili jsme společně kuchařku plnou svých oblíbených receptů, o které se s vámi podělíme. V kuchařce je celkem 50 receptů na rychlé, dobré pokrmy s masem, taktéž si přídou na své i vegetariáni a nechybí i sladké..

  • Knihabrožovaná vazba
    47 Kč
    Do 5 – 6 dnů

Jeruzalém - Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi, Slovart CZ, 2021
Jeruzalém

Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě. Setkali se v Londýně...

  • Knihapevná vazba
    407 Kč
    Skladem 1 ks

Indiánská kuchařka - Roman Tadič, Dauphin, 2016
Indiánská kuchařka

Všem českým indiánům recepty na bizoní pečeni stejně jako na tortilly, fazole, saláty a ostré omáčky na sto způsobů, ale i chalupas, zuňijskou kaši a „chléb“ nebo krocana nadívaného piniovými oříšky a čokoládou.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Tisíc dnů v Toskánsku - Marlena de Blasi, BB/art, 2010
Tisíc dnů v Toskánsku

Ve vesnici San Casciano dei Bagni uzrává nad báječným jídlem přátelství. Právě sem se vydává americká šéfkuchařka Marlena de Blasi se svým benátským manželem Fernandem hledat ty pravé ingredience dobrého života...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně - Jana Frolíková a kolektiv, Vašut, 2001
2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně

Množství receptů, používané dnes na celém světa, je nepředstavitelné. Tato knihy čerpá především z tradic české kuchyně. Výběr receptů byl podřízen především požadavku dostupnosti všech surovin.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Cucina Vegetariana (český jazyk) - Cettina Vicenzino, Slovart CZ, 2024
Cucina Vegetariana (český jazyk)

Cettina Vicenzino vás prostřednictvím více než 70 receptů zve na objevitelskou vegetariánskou cestu různými regiony své italské vlasti. Křehké artyčoky se podávají na těstovinách fregola vonících po citronu, zářivě fialová čekanka radicchio obohacuje...

  • 392 Kč
    Připravujeme,
    vychází 27. 5. 2024
Tajnosti francouzského pekaře - Peter Mayle, Gérard Auzet, Argo, 2015
Tajnosti francouzského pekaře

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečen...

  • Knihapevná vazba
    163 Kč
    Skladem 1 ks

Maďarská kuchařka - Ildikó Cséfalvay, Dona, 2018
Maďarská kuchařka

Osobitým stylem napsaná kuchařka je souborem receptů nejtypičtějších maďarských jídel, od polévek...

  • Knihabrožovaná vazba
    172 Kč
    Skladem 1 ks

Tak vaří VIET NAM - Phuong Lan Tran, Nam Vu Hoai, Tomáš Procházka, Mladá fronta, 2021
Tak vaří VIET NAM

Vietnamská kuchyně patří k nejzdravějším na světě a v našich končinách získává stále větší popularitu. Dva mladí vietnamští autoři z České republiky proto sestavili výběr jejich tradičních jídel, jež už dlouho propagují svými videy na Non La Channel a...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Česká kuchyně za dob nedostatku - Čeněk Zíbrt, Dauphin, 2021
Česká kuchyně za dob nedostatku

Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní...

  • Knihabrožovaná vazba
    195 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Italská kuchyně, Rebo, 2007
Italská kuchyně

Na italské kuchyni není nic složitého, stačí mít ty správné ingredience – olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán. S těmito surovinami a trochou italské inspirace dokážete v kuchyni zázraky...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Nejlepší recepty z celého světa

Opravdu pestrá kuchařka plná těch nejlepších jídel a nápojů z celého světa, kterou pro vás připravili vášnivý cestovatel, autor cestopisů a gurmán a výjimečná kuchařka, výtvarnice a fotografka. Nechte se inspirovat a vyzkoušejte...

  • 279 Kč
    Ihned ke stažení

Umění francouzské kuchyně - Julia Child, Louisette Bertholl, Simone Beck, Jota, 2014
Umění francouzské kuchyně

Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu...

  • Knihapevná vazba
    470 Kč
    Skladem 1 ks

Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2021
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale

Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů...

  • Knihapevná vazba
    305 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Mých 25 let v Provenci

Před čtvrt stoletím vyrazil autor se svou ženou Jennie na nenápadnou dovolenou do Nice a obrátilo jim to život naruby. I když zprvu to vypadalo, že nebude dovolená stát za nic, protože neustále pršelo....


Momofuku - David Chang, BETA - Dobrovský, 2019
Momofuku

Momofuku představuje na poli kuchařek ojedinělý koncept, neboť se v ní prolínají skvělé recepty a osobní příběh jejich tvůrce – šéfkuchaře Davida Changa. Kniha obsahuje na 150 receptů, které kombinují prvky asijské kuchyně s...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“