Vydej se na cestu knižními světy
a vyhraj kopu knih!
Těžké duše - Iva Hadj Moussa, Host, 2024

Nejlepší z kategorie: české kuchařky

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Klasická česká kuchařka - Marie Janků-Sandtnerová, František Janků, XYZ, 2021
Klasická česká kuchařka

Bez populární „Sandtnerky“, která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen...

  • Knihapevná vazba
    394 Kč
    Skladem 1 ks

Klasická česká kuchařka - Marie Janků-Sandtnerová, XYZ, 2007
Klasická česká kuchařka

Bez populární "Sandtnerky", která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen českých jídel...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Klasická česká kuchařka - Marie Janků-Sandterová, XYZ, 2013
Klasická česká kuchařka

Bez populární „Sandtnerky“, která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen českých jídel...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Poklady klasické české kuchyně - Roman Vaněk, Prakul Production, 2011
Poklady klasické české kuchyně

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    339 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete - Karolína Fourová, Esence, 2020
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete

Kdybyste měli přečíst jen jedinou knihu o stravování, ať je to tahle. Je přehledná, chytrá, vtipná. Jde do hloubky, a přesto zůstává dobře srozumitelná. Neděsí. Neomezuje. Neslibuje zázraky. „Aha!" momentů s ní ale zažijete požehnaně.

  • Knihapevná vazba
    359 Kč
    Skladem 2 ks

Nejez blbě - Karolína Fourová, Esence, 2020
Nejez blbě

Výživa člověka se stala jedním z nejkontroverznějších témat poslední doby. Díky internetu a sociálním sítím, kde má možnost sdílet kdokoliv cokoliv, a to hned, se výživové mýty šíří rychlostí blesku. Pro běžného smrtelníka j

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Velká kuchařka Čech a Moravy - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2016
Velká kuchařka Čech a Moravy

Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích...

  • Knihapevná vazba
    589 Kč
    Skladem 5 ks

Prostřeno bez servítků - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2016
Prostřeno bez servítků

Jedna z prvních a zároveň nejúspěšnější kuchařka známého šéfkuchaře si zasloužila po šesti letech oživit. Vrací se v nové upravené podobě, moderní grafické úpravě, s pečlivě popsanými recepty a aktualizovanou biografií...


Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část II.) - Petr Doležal, Petr & Iva, 1997
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část II.)

Druhá část mimořádné série o jednotlivých vinařských zemích Evropy je věnována vínům Německa.mapuje srozumitelně a přehledně vinařství této velmoci v přípravě bílých vín.Kniha je doplněna řadou názorných ukázek a testem k vyzkoušení vědomostí čtenářů.

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    78 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Velká česká kuchařka 1 - Vilém Vrabec, Ottovo nakladatelství, 2014
Velká česká kuchařka 1

První svazek souborného díla klasika naší národní kuchyně, nejlepšího českého kuchaře a gastronomického pedagoga 20. století Viléma Vrabce zahrnuje texty jeho stěžejního díla věnovaného teplé kuchyni, doplněné o autorovu houbařskou kuchařku...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Krajové speciality: Krkonošská kuchyně - Jaroslav Vašák, Ikar CZ, 2012
Krajové speciality: Krkonošská kuchyně

Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Kuchařské čarování Petra Stupky II. - Petr Stupka, MCU, 2012
Kuchařské čarování Petra Stupky II.

Volné pokračováním prvního dílu „čarování“, tentokrát inspirované tradičními recepty. Kapitoly této kuchařky jsou řazeny tak, jak plyne kalendářní rok a zároveň nám připomínají dávné zvyky našich předků...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Oblíbené české recepty - Jana Balonová, SUN, 2016
Oblíbené české recepty

Také vám vždycky chutnalo u babičky? Souhlasíte, že není nad poctivou polévku, domácí paštiku, knedlík nebo klasické kynuté buchty z pekáče? Tak si ty dobroty pojďte uvařit. Není to nic složitého, jen je třeba držet se dobrých rad a používat kvalitní...


Dle kuchyně pozná se hospodyně - Jana Skarlantová, Vlastimila Scheuflerová, Motto, 2016
Dle kuchyně pozná se hospodyně

Knížka plná výborných receptů prověřených řadou desetiletí, některé i stoletím, nabízí mnohem více. Prostřednictvím dobových pramenů „vychutnáte“ nejen jídla, ale i proměnu životního stylu českých domácností od doby c. k. Rakouska-Uherska přes...

  • Přečtenávýborný stav
    269 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
  • 189 Kč
    Ihned ke stažení
Další formáty


Kynuté - Josef Maršálek, Maršálkovo, 2022
Kynuté

Jediná a úplná cukrářská kniha receptů na kynuté pečivo, kterou doopravdy potřebujete...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Kuchařka z jihočeské fary, Agentura VPK, 2007
Kuchařka z jihočeské fary

Výborné krajové recepty z jižních Čech tak, jak se připravovaly a připravují v tamních kuchyních. Nenechte si ujít poklady z naší národní kuchyně.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Česká studentská kuchařka - Tereza Forštová, Lucie Forštová, IFP Publishing, 2014
Česká studentská kuchařka

Kniha pro všechny, které osud donutil opustit rodiče a postavit se na vlastní nohy uprostřed kuchyně, ať už na koleji, v pronajatém bytě nebo kdekoliv jinde. Studentská kuchařka provede každého základy vaření...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Hospody a pivo v české společnosti, Academia, 1999
Hospody a pivo v české společnosti

Ústav pro českou literaturu AV ČR Mnohovrstevný pohled na jedinečné fenomény české společnosti – hospody a pivo. V 37...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Líbaná ústa ničeho nepozbývají, ale obnovují se jako luna.“

Dekameron - Giovanni Boccaccio, 2014
Dekameron
Giovanni Boccaccio