Co by měl vědět správný kuchař - James Peterson
Co by měl vědět správný kuchař
299 Kč
Knihy
E-knihy

Co by měl vědět správný kuchař

484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni

Ikar CZ, 2009
Nakladatel
Ikar CZ, 2009

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní...

Čti víc

299 Kč

Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 1500 výdejních míst
  • dárek ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.
Čti víc
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
432
Hmotnost
810 g
Rok vydání
2009
Vazba
brožovaná vazba
Jazyk
český
Nakladatelství
Ikar CZ
Rozměr
153×203 mm
ISBN
9788024911526
Naše katalogové číslo
99023

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

Čti víc
Čti víc

„Slova knih nás vždy vzruší, důležité však je, aby nás změnila. “

Konfucius