Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Kitchen: Recipes from the Heart of the Home - Nigella Lawson, Chatto and Windus, 2010

653 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Kitchen: Recipes from the Heart of the Home

A big, compendious, comfortable, informative and utterly engaging book, Kitchen brings us feel-good food for cooks and eaters, whether Express-style and exotic-easy during the... Číst víc

Nakladatel
Chatto and Windus, 2010
Počet stran
512

A big, compendious, comfortable, informative and utterly engaging book, Kitchen brings us feel-good food for cooks and eaters, whether Express-style and exotic-easy during the week, or leisurely and luxuriating... Číst víc

  • Pevná vazba s přebalem
  • Angličtina
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Více o knize

A big, compendious, comfortable, informative and utterly engaging book, Kitchen brings us feel-good food for cooks and eaters, whether Express-style and exotic-easy during the week, or leisurely and luxuriating (in the spirit of How to be a Domestic Goddess and Feast) at weekends or for occasions.

Divided into two parts — Kitchen Quandaries and Kitchen Comforts — Nigella gives us the wherewithal to tackle any situation and satisfy all nourishment needs. But real cooking is often about leftovers, too, so here one recipe can lead to another… from ham hocks to pea soup and pasties, from chicken to Chinatown salad. This isn’t just about being thrifty but about demonstrating how recipes come about, and giving new inspiration for last-minute meals and souped-up storecupboard suppers.

As well as offering the reader a mouthwatering array of new recipes, both comforting and exciting – from clams with chorizo to Guinness gingerbread, from Asian braised beef to flourless chocolate lime cake, from Pasta alla Genovese to Venetian carrot cake – Nigella rounds up her kitchen kit must-haves (telling us, too, what equipment we don’t need) and highlights individual ingredients – both basic essentials and modern-day life-savers. But above all, she reminds the reader how much pleasure there is to be had in real food, and in reclaiming the traditional rhythms of the kitchen, as she cooks to the beat of the heart of the home, creating simple recipes to make life less complicated.
Číst víc
Počet stran
512
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
196×248 mm
Hmotnost
1859 g
ISBN
9780701184605
Rok vydání
2010
Naše katalogové číslo
93490
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Chatto and Windus
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“