Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 - Jiří Černý
Nový encyklopedický slovník gastronomie 1
254 Kč
Pridajte ešte tento titul do košíka a dopravu máte zdarma
Knihy
E-knihy

Nový encyklopedický slovník gastronomie 1

A-K

Ratio, 2005
Akce
Nakladatel
Ratio, 2005

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa...

Čti víc

254 Kč

Běžná cena Běžně 299 Kč

Sleva 15%
platí do 14. 10. 2019

Posíláme do tří dní

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 1500 výdejních míst
  • dárek ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry
Čti víc
Kupte společně
Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 - Jiří Černý
Nový encyklopedický slovník gastronomie 2 - Jiří Černý
508 Kč
Ušetříte 90 Kč
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
224
Hmotnost
346 g
Rok vydání
2005
Vazba
brožovaná vazba
Jazyk
český
Nakladatelství
Ratio
Rozměr
152×228 mm
ISBN
8086351106
Naše katalogové číslo
87047

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

Čti víc
Kupte společně
Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 - Jiří Černý
Nový encyklopedický slovník gastronomie 2 - Jiří Černý
508 Kč
Ušetříte 90 Kč

„Knihy jsou němí učitelé.“

Aulus Gellius