Využijte poštovné zdarma od 300 Kč s PPL právě teď!
Vybrat knihy
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Wine - Keith Grainger, Hazel Tattersall, Wiley-Blackwell, 2016

2 144 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
Wine - Keith Grainger, Hazel Tattersall, Wiley-Blackwell, 2016
Wine - Keith Grainger, Hazel Tattersall, Wiley-Blackwell, 2016

Wine

Production and Quality

Since the publication of Wine Production: Vine to Bottle (2005) and Wine Quality: Tasting and Selection (2009), there has been a great deal of change in the wine industry, and... Číst víc

Nakladatel
Wiley-Blackwell, 2016
Počet stran
326

Since the publication of Wine Production: Vine to Bottle (2005) and Wine Quality: Tasting and Selection (2009), there has been a great deal of change in the wine industry, and the perceptions of critics and expectations of consumers have shifted... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

2 144 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 2 238 Kč
U dodavatele
Posíláme do 20 – 25 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024
Wine - Keith Grainger, Hazel Tattersall, Wiley-Blackwell, 2016
2 144 Kč

Více o knize

Since the publication of Wine Production: Vine to Bottle (2005) and Wine Quality: Tasting and Selection (2009), there has been a great deal of change in the wine industry, and the perceptions of critics and expectations of consumers have shifted. Wine Production and Quality, Second Edition brings together its two predecessors in one updated and considerably expanded volume.

This comprehensive guide explores the techniques of wine production in the vineyard and winery, and considers their impact upon the taste, style and quality of wine in the bottle. Part 1 of the book provides a structured yet easily readable understanding of wine production, from vine to bottle. The impact of natural factors, including climate and soil, is considered, together with the decisions made and work undertaken in the vineyard and winery. Part 2 looks at quality in wines: the concepts and techniques of tasting are detailed, along with the challenges in recognising and assessing quality. Also discussed are the steps producers may take, and the limitations they may face, in creating quality wines.

The book will prove valuable to beverage industry professionals, wine trade students, wine merchants, sommeliers, restaurateurs , and wine lovers as well as those entering (or thinking of entering) the highly competitive world of wine production.
Číst víc
Počet stran
326
Vazba
pevná vazba
Rozměr
150×230 mm
ISBN
1118934555
Rok vydání
2016
Naše katalogové číslo
815995
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Wiley-Blackwell
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
Édouard Louis