Co byste měli vědět o výrobě potravin? - Pavel Kadlec a kol.
Co byste měli vědět o výrobě potravin?
716 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma
Knihy
E-knihy

Co byste měli vědět o výrobě potravin?

Nakladatel
Key publishing, 2010

Kniha Co byste měli vědět o výrobě potravin? je určena všem zájemcům o ucelené znalosti související s výrobou potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů...

Čti víc

716 Kč

Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Kniha Co byste měli vědět o výrobě potravin? je určena všem zájemcům o ucelené znalosti související s výrobou potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost.

Text knihy je souhrnným přehledem tradičních potravinářských technologií, rozděleným do osmi kapitol.

• Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství
• Obecné zásady výroby potravin
• Konzervace potravin a technologie masa
• Technologie mléka a mlékárenských výrobků
• Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky
• Fermentační technologie
• Technologie sacharidů
• Výroba pochutin a zpracování suchých plodů
Čti víc
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
534
Hmotnost
986 g
Rok vydání
2010
Vazba
brožovaná vazba
Jazyk
český
Nakladatelství
Key publishing
Rozměr
170×240 mm
ISBN
9788074180514
Naše katalogové číslo
80716

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

O autorech/autorkách

Čti víc

„Jedni čtou, aby si zapamatovali, druzí proto, aby zapomněli. “

Heinrich Heine