Vydej se na cestu knižními světy
a vyhraj kopu knih!
Knižní putování - Vyprav se na cestu knižními světy - Martinus.cz, 2024
Co byste měli vědět o výrobě potravin? - Pavel Kadlec a kol., Key publishing, 2010

716 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Co byste měli vědět o výrobě potravin? - Pavel Kadlec a kol., Key publishing, 2010
Co byste měli vědět o výrobě potravin? - Pavel Kadlec a kol., Key publishing, 2010

Co byste měli vědět o výrobě potravin?

Kniha Co byste měli vědět o výrobě potravin? je určena všem zájemcům o ucelené znalosti související s výrobou potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty... Číst víc

Nakladatel
Key publishing, 2010
Počet stran
534

Kniha Co byste měli vědět o výrobě potravin? je určena všem zájemcům o ucelené znalosti související s výrobou potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání
Co byste měli vědět o výrobě potravin?, Key publishing, 2008
Kniha
Čeština, 2008
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Knižní putování - Vyprav se na cestu knižními světy - Martinus.cz, 2024

Více o knize

Kniha Co byste měli vědět o výrobě potravin? je určena všem zájemcům o ucelené znalosti související s výrobou potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost.

Text knihy je souhrnným přehledem tradičních potravinářských technologií, rozděleným do osmi kapitol.

• Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství
• Obecné zásady výroby potravin
• Konzervace potravin a technologie masa
• Technologie mléka a mlékárenských výrobků
• Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky
• Fermentační technologie
• Technologie sacharidů
• Výroba pochutin a zpracování suchých plodů
Číst víc
Počet stran
534
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
170×240 mm
Hmotnost
986 g
ISBN
9788074180514
Rok vydání
2010
Naše katalogové číslo
80716
Jazyk
čeština
Nakladatel
Key publishing
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Jestli je na světě něco, za co by stálo umřít, je určitě lepší zůstat kvůli tomu naživu.“

Hlava XXII - Joseph Heller, 2016
Hlava XXII
Joseph Heller