Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Jak vaří šéfkuchaři - Stuart Farrimond, Slovart CZ, 2020

402 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Jak vaří šéfkuchaři

Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky o základných postupoch a technikách, ktorých výsledkom je dokonalé jedlo; vysvetľuje, prečo... Číst víc

4,8 4 hodnocení
Nakladatel
Slovart CZ, 2020
Počet stran
256

Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky o základných postupoch a technikách, ktorých výsledkom je dokonalé jedlo; vysvetľuje, prečo niektoré rady fungujú a iné nie; ako predísť chybám pri varení alebo... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

402 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 5 – 8 dnů
Další knižní vydání
The Science of Cooking - Stuart Farrimond, Dorling Kindersley, 2017
Pevná vazba
Angličtina, 2017
Skladem 4 ks

571 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

Více o knize

Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky o základných postupoch a technikách, ktorých výsledkom je dokonalé jedlo; vysvetľuje, prečo niektoré rady fungujú a iné nie; ako predísť chybám pri varení alebo ich napraviť... Len sa pýtajte, autor vám odpovie na viac ako 160 najčastejších otázok a vysvetlí pravidlá varenia na základe výsledkov najnovších výskumov. Vedecké poznatky pretavil do praktických odpovedí, ktoré sú napísané zrozumiteľne a prehľadne. Venuje sa mäsu, rybám a plodom mora, vajciam a mliečnym výrobkom, ryži, obilninám a cestovinám, zelenine, ovociu, orechom a semenám, bylinkám, koreniu, oleju, pečeniu a dezertom... Keď vďaka knihe pochopíte s pomocou knihy isté zákonitosti, budete variť ako šéfkuchári! Máte jedinečnú možnosť posunúť svoje kuchárske umenie na vyššiu úroveň a zmeniť svoj spôsob varenia, pretože verte-neverte, zvyky sú často jednoducho zafixované omyly.
Číst víc
Originální název
The Science of Cooking
Počet stran
256
Vazba
pevná vazba
Rozměr
213×255 mm
Hmotnost
1068 g
ISBN
9788075296207
Rok vydání
2020
Naše katalogové číslo
798247
Jazyk
čeština
Překlad
Nakladatel
Slovart CZ
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,8 / 5

4 hodnocení

3
1
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Daniela Tribulová
Neověřený nákup
26.12.2022
Vynikajúca kniha
Knihu som kúpila ako darček, ale predtým som si ju pozorne prelistovala, niečo prečítala. Je napísaná veľmi zaujímavou formou, pútavo a poučne. Má krásny dizajn, kvalitnú tlač i obrázky. Je vynikajúcim darčekom nielen pre začínajúcich kuchárov - amatérov, ale i pre skúsených kuchárov - amatérov, a možno i pre profesionálov ;) Číst víc
Ľuba Tančiboková
Ověřený nákup
29.8.2021
Prehľadné
Vysvetlené zásadné veci. Pre tých čo majú radi informácie. Získate prehľad nadhľad. Napr. všetky druhy úprav alebo omáčok na jednom obrázku. Ako to funguje osvetlené chémiou a fyzikou. Číst víc
Laura
Neověřený nákup
5.3.2021
Technologicke postupy
Kniha velmi pekne vysvetluje technologicke postupy, ktore sa uplatnuju pri vareni a ktore maju vplyv na vysledok servirovany na tanieri. Celkom pozitivne to ovplyvnilo moje gastro vytvory.
Co v knihe najdete: vedecke vysvetlenie jednotlivych reakcii pri vareni
Co v nej nenajdete: v niektorych pripadoch mi chybali prakticke priklady. Priklad - Je fajn vediet, ze pre prazenicu je jedno, ci pouzijete vajicko izbovej teploty alebo rovno z chladnicky. Avsak ako ju spravit tak, aby bola kremova, to vam uz nepovedia :))
Číst víc

Nakladatelství Slovart CZ

Číst víc

„A tak se snažím být laskavý ke všemu, co vidím, a ve všem, co vidím, vidím jeho.“

Malý život - Hanya Yanagihara, 2017
Malý život
Hanya Yanagihara