Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně… -
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně…

153 Kč

Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně… -
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně… -

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně…

    Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn... Číst víc

    Nakladatel
    Idea servis, 2006
    Počet stran
    111

    Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s... Číst víc

    • Brožovaná vazba
    • Čeština

    153 Kč

    Vyprodané

    Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

    Proč nakupovat na Martinus.cz?
    • Doprava zdarma k nákupu od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Více o knize

    Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
    Číst víc
    Počet stran
    111
    Vazba
    brožovaná vazba
    Rozměr
    210×297 mm
    Hmotnost
    311 g
    ISBN
    8085970546
    Rok vydání
    2006
    Naše katalogové číslo
    640305
    Jazyk
    čeština
    Nakladatel
    Idea servis
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbila kniha vám?

    „Proti některým částem svého já zůstáváme bezmocní. “

    Osamělost prvočísel - Paolo Giordano
    Osamělost prvočísel
    Paolo Giordano