Velká kniha grilování -
Velká kniha grilování
499 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma

Velká kniha grilování

Nápadité recepty pro každou příležitost

    Nakladatel
    Rebo, 2007

    Z původně primitivního způsobu přípravy masa na otevřeném ohni se stal postupem času oblíbený způsob úpravy pokrmů, který se rozvinul v samostatný kuchařský obor. Nové technologie, které lze využít pro grilování a rožnění, umožňují nejrůznější variace...

    Čti víc

    499 Kč

    Vyprodané

    Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

    Proč nakupovat na Martinus.cz?
    • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
    • více než 2500 výdejních míst
    • záložky ke každému nákupu

    Doporučené tituly a kolekce

    Více o knize

    Z původně primitivního způsobu přípravy masa na otevřeném ohni se stal postupem času oblíbený způsob úpravy pokrmů, který se rozvinul v samostatný kuchařský obor. Nové technologie, které lze využít pro grilování a rožnění, umožňují nejrůznější variace chutí grilovaného masa, ryb, mořských plodů, ale i ovoce a zeleniny. Grilované pokrmy se staly nedílnou součástí jídelníčků ve vyhlášených restauracích po celém světě. Kdo jednou vstoupí do světa grilování neboli barbecue, okamžitě propadne podmanivému kouzlu barev, tvarů, chutí a vůní. Barbecue se prostě nedá odolat a s touto příručkou získáte cenné znalosti, rady a spoustu skvělých receptů.
    Čti víc
    Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
    Dejte nám o tom vědět.

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Počet stran
    256
    Vazba
    pevná vazba
    Rozměr
    230×300 mm
    Hmotnost
    1492 g
    ISBN
    8072347799
    Rok vydání
    2007
    Naše katalogové číslo
    42426
    Jazyk
    český
    Nakladatel
    Rebo

    Recenze

    Jak se vám kniha líbila?

    „Přátelé jsou lidé, kteří si mohou půjčovat moje knihy a stavět na ně mokré sklenice.“

    Robinson Jeffers