Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia - Konrád Kendík
Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia
905 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma
Knihy
E-knihy
905 Kč

Běžná cena Běžně 953 Kč

Ušetříte 5%

Posíláme do pěti dní

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie.

Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.
Čti víc
Kupte společně
Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia - Konrád Kendík
Moderní česká cukrařina - Josef Maršálek
1 200 Kč
Ušetříte 122 Kč
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
1159
Hmotnost
1367 g
Rok vydání
2007
Vazba
pevná vazba
Jazyk
slovenský
Nakladatelství
Nová Práca
Rozměr
155×210 mm
ISBN
9788088929925
Naše katalogové číslo
33849

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0
Čti víc
Kupte společně
Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia - Konrád Kendík
Moderní česká cukrařina - Josef Maršálek
1 200 Kč
Ušetříte 122 Kč

„Knihkupectví je jeden z mála důkazů, že lidé stále myslí.“

Jerry Seinfeld