Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů - Daniela Mrzenová, Ústav pro gastronomii a regionální produkty, 2018

490 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů - Daniela Mrzenová, Ústav pro gastronomii a regionální produkty, 2018
Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů - Daniela Mrzenová, Ústav pro gastronomii a regionální produkty, 2018

Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů

210 vybraných receptů od 70 nejlepších šéfkuchařů z Česka na 608 stranách s velkoformátovými fotografiemi hotových pokrmů a medailonky všech kuchařských hvězd. Recepty na... Číst víc

Nakladatel
Ústav pro gastronomii a regionální produkty, 2018
Počet stran
608

210 vybraných receptů od 70 nejlepších šéfkuchařů z Česka na 608 stranách s velkoformátovými fotografiemi hotových pokrmů a medailonky všech kuchařských hvězd. Recepty na delikátní pokrmy od reprezentantů národního týmu kuchařů... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

Více o knize

210 vybraných receptů od 70 nejlepších šéfkuchařů z Česka na 608 stranách s velkoformátovými fotografiemi hotových pokrmů a medailonky všech kuchařských hvězd. Recepty na delikátní pokrmy od reprezentantů národního týmu kuchařů, recepty od mediálně známých šéfkuchařů, recepty od šéfkuchařů nejlepších restaurací. Chybět nesmějí ani recepty od zahraničních šéfkuchařů, kteří vaří ve vyhlášených restauracích a hotelech u nás.
Příznivci té nejkvalitnější gastronomie najdou v knize recepty od prezidenta Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Miroslava Kubce; od arbitrů kuchařské show TV Nova MasterChef Česko Marka Raditsche, Marka Fichtnera a Mirka Kaliny; od matadora české kuchyně Jaroslava Sapíka; od televizních hvězd Emanuela Ridiho a Jakuba Sailera; od členů vítězného národního týmu kuchařů a cukrářů Patrika Bečváře, Pavla Horkého, Martina Svatka a Petra Vláska; od držitele šesti po sobě jdoucích ocenění Michelin Romana Pauluse a desítek dalších mistrů.
Recepty v kuchařce lze vyhledávat podle přehledných rejstříků. Podle šéfkuchařů, kteří své nejlepší recepty připravili a také podle kategorií: bezmasé pokrmy, tataráčky, mořské plody a raci, drůbež a holubi, bílá masa, červená masa a zvěřina, dezerty... Pro každý recept je zpracovaný přehled použitých surovin a postup, podle kterého lze daný recept připravit. Uvedeny jsou jak recepty na českou klasiku, tak na jídla exotická. Evergreeny i kuchařské speciality hodné michelinských šéfkuchařů.
Každý šéfkuchař je v knize představen úvodním medailonkem se stručným životopisem a vlastní velkoformátovou fotografií. Čtenář se dozví, co kuchařské hvězdy k jejich povolání přivedlo, jak se na svoji profesionální dráhu připravovali a jaký je jejich profesní vzor. Prozradí, kde nacházejí inspiraci pro nové pokrmy, a co si myslí o současném stavu gastronomie u nás. Životopis je pak dokreslen třemi recepty, které zvolili samotní šéfkuchaři a o jejichž přípravu se se čtenáři v knize podělí.
Kniha je polygraficky kvalitně zpracovaná v pevné vazbě a tvrdých deskách na kvalitním, pro oči příjemném papíru, který usnadňuje čtení a s praktickou záložkou na stužce.
Číst víc
Počet stran
608
Vazba
pevná vazba
Rozměr
213×234 mm
Hmotnost
2100 g
ISBN
9788090721005
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
310761
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Ústav pro gastronomii a regionální produkty
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Předtím se mi smáli a pohrdali mnou pro mou ignoraci a tupost, teď mě nenávidějí pro mé znalosti a vědomosti. Co, proboha, ode mne chtějí?“

Růže pro Algernon - Daniel Keyes, 2016
Růže pro Algernon
Daniel Keyes