Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017

1 116 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017
French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017

French Pâtisserie

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
Flammarion, 2017
Počet stran
656

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

1 116 Kč

Skladem 2 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024
French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017
1 116 Kč

Více o knize

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled Paris-Brest to festive yule logs, this comprehensive book leads aspiring pastry chefs through every step—from basic techniques to Michelin-level desserts. Featuring advice on how to equip your kitchen, and the essential doughs, fillings, and decorations, the book covers everything from quick desserts to holiday specialties and from ice creams and sorbets to chocolates. Ferrandi, an internationally renowned professional culinary school, offers an intensive course in the art of French pastry making. Written by the school’s experienced teaching team of master pâtissiers and adapted for the home chef, this fully illustrated cookbook provides all of the fundamental techniques and recipes that form the building blocks of the illustrious French dessert tradition, explained step by step in text and images. Practical information is presented in tables, diagrams, and sidebars for handy reference. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time. Whether you are an amateur home chef or an experienced pâtissier, this patisserie bible provides everything you need to master French pastry making.
Číst víc
Počet stran
656
Vazba
pevná vazba
Rozměr
250×300 mm
Hmotnost
4214 g
ISBN
9782080203182
Rok vydání
2017
Naše katalogové číslo
295327
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Flammarion
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017
Lulus - cukrárka - Lucia Gažová, Tatran, 2016
1 472 Kč

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Lenka Veselá
Ověřený nákup
27.3.2023
Nádhera :)
Prekrásna kniha pre všetkých milovníkov pečenia!
Kniha váži cez 4,5kg takže si viete predstavuť, že je naozaj obrovskou inšpiráciou pre cukrárov a pekárov, či už ste pokročilí alebo úplní začiatočníci.
Recepty sú písané jasne a vo väčšine z nich je k dispozícii aj fotoinštruktáž.
Číst víc

Kupte společně
French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017
Lulus - cukrárka - Lucia Gažová, Tatran, 2016
1 472 Kč

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano