Czech cuisine a modern approach - Eva Filipová
Czech cuisine a modern approach
378 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma

Czech cuisine a modern approach

Pragma, 2008
Na skladě
Nakladatel
Pragma, 2008

Ochutnejte klasické recepty našich babiček v moderním pojetí. Autorka a přední čeští šéfkuchaři vybrali nejlepší pokrmy z tradiční české kuchyně a přizpůsobili je moderním gastronomickým trendům...

Čti víc

378 Kč

Běžná cena Běžně 398 Kč

Ušetříte 5 %

Na skladě, objednávejte ale rychle

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Ochutnejte klasické recepty našich babiček v moderním pojetí. Autorka a přední čeští šéfkuchaři vybrali nejlepší pokrmy z tradiční české kuchyně a přizpůsobili je moderním gastronomickým trendům. Výsledkem je bohatě ilustrovaná publikace, která lahodí oku a uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.
Čti víc
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
212
Hmotnost
250 g
Rok vydání
2008
Vazba
brožovaná vazba
Jazyk
anglický
Nakladatelství
Pragma
Rozměr
195×275 mm
ISBN
9788073491482
Naše katalogové číslo
282585

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

Čti víc
Čti víc

„Jedni čtou, aby si zapamatovali, druzí proto, aby zapomněli. “

Heinrich Heine