Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Canning for a New Generation - Liana Krissoff, Stewart Tabori & Chang, 2016

731 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Canning for a New Generation - Liana Krissoff, Stewart Tabori & Chang, 2016
Canning for a New Generation - Liana Krissoff, Stewart Tabori & Chang, 2016

Canning for a New Generation

Bold, Fresh Flavors for the Modern Pantry

The appeal of fresh, homemade food has preservers, canners and home cooks flocking to the kitchen. Liana Krissoff's Canning for a New Generation: Updated and Expanded Edition is... Číst víc

Nakladatel
Stewart Tabori & Chang, 2016
Počet stran
400

The appeal of fresh, homemade food has preservers, canners and home cooks flocking to the kitchen. Liana Krissoff's Canning for a New Generation: Updated and Expanded Edition is a hip, modern handbook chock-full ... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Angličtina

731 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Canning for a New Generation - Liana Krissoff, Stewart Tabori & Chang, 2016
731 Kč

Více o knize

The appeal of fresh, homemade food has preservers, canners and home cooks flocking to the kitchen. Liana Krissoff's Canning for a New Generation: Updated and Expanded Edition is a hip, modern handbook chock-full of gorgeous flavour pairings and smart recipes, plus instruction in the finer points of "what to can when." This edition includes 25 percent new content, featuring recipes for canning, drying, preserving and freezing food, as well as ideas for how to use many of the preserves in everyday meals. Matched to the seasons, Krissoff's reci pes illustrate how best to use fresh produce at the height of its availability plus great techniques for intensifying flavours. Special diet concerns are also taken into account with recipe options for using less sugar and skipping commercial pectin. Krissoff includes old-style fermenting recipes, new freezing techniques and tips on preparing small-batch refrigerator pickles and jams. From chowchow to blueberry-maple jam, from plum mostarda to sweet-and-spicy pickled ramps, this cookbook is an essential reference and a truly modern take on a great tradition.
Číst víc
Počet stran
400
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
203×229 mm
Hmotnost
1152 g
ISBN
9781617691850
Rok vydání
2016
Naše katalogové číslo
257691
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Stewart Tabori & Chang
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Prázdná ranní knihovna má v sobě něco, co mě vždycky hluboce zasáhne. Tiše a klidně tu odpočívají všechna slova, všechny myšlenky.“

Kafka na pobřeží - Haruki Murakami, 2017
Kafka na pobřeží
Haruki Murakami