Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) - Loffayová, Brandšteterová
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť)
493 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma
Knihy
E-knihy

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť)

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou...

Čti víc

493 Kč

Vyprodané, je dostupné jiné vydání.

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.
Čti víc
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
188
Jazyk
slovenský
Nakladatelství
Expol Pedagogika
Rozměr
220×265 mm
ISBN
9788080910549
Naše katalogové číslo
240172
Hmotnost
440 g
Rok vydání
2007

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

O autorech/autorkách

Čti víc

„Nemilovat knihy znamená nemilovat moudrost. Nemilovat moudrost však znamená stávat se hlupákem. “

Jan Amos Komenský