Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) - Loffayová, Brandšteterová
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť)
468 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť)

Další formáty

Kniha
493 Kč

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov...

Čti víc

Další formáty

468 Kč

Běžná cena Běžně 493 Kč

Ušetříte 5 %

Posíláme do týdne

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice sa venuje posudzovaniu potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.
Čti víc

Všechny formáty tohoto titulu

Knihy

Kniha
-5 %
468 Kč

Posíláme do týdne

493 Kč

Posíláme do tří dní

Další
Kupte společně
1 292 Kč
Ušetříte 68 Kč
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

O autorech/autorkách

Čti víc
Kupte společně
1 292 Kč
Ušetříte 68 Kč

„Známkou dobré knihy je, že se tím více líbí, čím starší se člověk stává.“

Georg Christoph Lichtenberg