Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) - Loffayová, Brandšteterová
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť)
493 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť)

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek...

Čti víc

493 Kč

Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.
Čti víc
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

O autorech/autorkách

Čti víc

„Známkou dobré knihy je, že se tím více líbí, čím starší se člověk stává.“

Georg Christoph Lichtenberg