Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Everyday Seafood - Nathan Outlaw, Quadrille, 2016

866 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Everyday Seafood - Nathan Outlaw, Quadrille, 2016
Everyday Seafood - Nathan Outlaw, Quadrille, 2016

Everyday Seafood

In Everyday Seafood, top chef Nathan Outlaw offers brand-new recipes for all kinds of fish and shellfish. Good-quality fresh seafood is now within the reach of most people -... Číst víc

Nakladatel
Quadrille, 2016
Počet stran
224

In Everyday Seafood, top chef Nathan Outlaw offers brand-new recipes for all kinds of fish and shellfish. Good-quality fresh seafood is now within the reach of most people - both economically and in terms of easy availability... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

866 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024
Everyday Seafood - Nathan Outlaw, Quadrille, 2016
866 Kč

Více o knize

In Everyday Seafood, top chef Nathan Outlaw offers brand-new recipes for all kinds of fish and shellfish. Good-quality fresh seafood is now within the reach of most people - both economically and in terms of easy availability. Plus it's incredibly healthy and fast to cook.Nathan's recipes range from soups and big bowlfuls (Prawn noodle soup, Monkfish, bean and bacon stew), through seafood salads like Cold dressed lobster salad with verjus, oven-baked fish dishes including Crab and saffron pasta bake and Baked smoked haddock, curried lentils and lime yoghurt, and ideas for barbecued and grilled fish, such as Whole grilled lemon sole with green sauce butter.

There are suggestions for light snacks, dips and nibbles like Cornish smoked brandade and everyone's favourite, Fish finger sandwich, as well as the ultimate in fresh fish with tasty cures, pickles and ceviche.And for those with a sweet tooth, there are even dessert suggestions to round off the meal, including the delectable Raspberry trifle mess and Passionfruit and coconut ice cream sandwich.With simple tips on what to look out for when buying seafood, which fish are sustainable, simple cooking techniques and how to plan seafood menus, Nathan's fabulous recipe ideas will ensure that you make seafood part of your everyday cooking.
Číst víc
Počet stran
224
Vazba
pevná vazba
Rozměr
197×253 mm
ISBN
9781849497183
Rok vydání
2016
Naše katalogové číslo
235955
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Quadrille
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„„Přijdeme pozdě,“ připomněl Colin. - „To nevadí,“ řekla Chloé. „Posuň si zpátky hodinky.““

Pěna dní - Boris Vian, 2011
Pěna dní
Boris Vian