Molekulární gastronomie - Petr Koukolíček
Molekulární gastronomie
890 Kč
Knihy
E-knihy
890 Kč

Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 1500 výdejních míst
  • dárek ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

První česká kniha o molekulární gastronomii je tu!

Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Mediálně známý propagátor molekulární gastronomie v Čechách a na Slovensku Petr Koukolíček vás provede historií, vysvětlí podstatu „molekulárního vaření“ a naučí vás připravit nevšední pochutiny, kterými šokujete své přátele. Dozvíte se, jak se vaří třeba v Alcronu a co je to molekulární mixologie. Tento solitérní a designový kus nesmí chybět ve vaší knihovně!
Čti víc
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
232
Jazyk
český
Nakladatelství
Grada
Rozměr
210×210 mm
ISBN
9788024756356
Naše katalogové číslo
223104
Hmotnost
1098 g
Rok vydání
2015

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

Čti víc
Čti víc

„Čtenář to má dobré - může si své autory vybrat. “

Kurt Tucholsky