Knihy
E-knihy

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, 4. díl, P-Š

Okamžitý download
EPUB
MOBI
Akce
Nakladatel
Nakladatelství Viking, 2015

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?

Čti víc

48,3 Kč

Běžná cena Běžně 69 Kč

Sleva 30%
platí do 23. 8. 2020

Okamžitě ke stažení

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o eknize

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často pinelky, ošlejch či kardy? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času telecí kořínek či pajšl? A co v létě? Také mlsáte šaráb?
Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes.
Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři.
Jedná se již o čtvrtý díl oblíbené kuchařky.
Čti víc
Kupte společně
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, 4. díl, P-Š - Jaroslav Vašák
Královna ničeho - Holly Black
267 Kč
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Recenze

Jak se vám e-kniha líbila?

Čti víc
Kupte společně
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, 4. díl, P-Š - Jaroslav Vašák
Královna ničeho - Holly Black
267 Kč

„Knihy jsou pro lidi tím, čím jsou pro ptáky křídla. “

John Ruskin