Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu - Karel Machala
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
275 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma
275 Kč

Běžná cena Běžně 289 Kč

Ušetříte 5 %

Posíláme do pěti dní

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví a vitalitu, ale i gurmány a lidmi hledajícími chuťové zpestření a osvěžení.

Kvašená zelenina od A do Z
Kniha protkaná recepty ze všech koutů světa, zábavnými perličkami, příslovími a lákavými fotografiemi provede čtenáře zákoutími přípravy kvašené zeleniny se solí i bez soli, historií a léčebnými účinky této nevšední potraviny a představí její nespočetné variace.
Čti víc

Všechny formáty tohoto titulu

Knihy

Kniha 2015
-5 %
275 Kč

Posíláme do pěti dní

Kniha 2008

Vyprodané

Další
Kupte společně
675 Kč
Ušetříte 101 Kč
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
182
Vazba
pevná vazba
Rozměr
148×210 mm
Hmotnost
426 g
ISBN
9788072639724
Rok vydání
2015
Naše katalogové číslo
211645
Téma
léčba bylinkami
Jazyk
čeština
Nakladatel
ANAG

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

4,7 / 5

3 hodnocení

2
1
0
0
0

Ján Polák
15.7.2015
Fermentovanie
Práve som dočítal prvé vydanie z roku 2008. Autor v jej závere píše, čo ešte plánuje vyskúšať v oblasti fermentácie tak predpokladám, že rozšírené druhé vydanie po 9 rokoch od vydania prvého bude popisovať ďalšie autorove praktické skúsenosti a teoretické poznatky Kniha na jednej strane ide do hĺbky ohľadom fermentovania, súčasne je zameraná na praktickp stránku domácej výroby fermentovaných potravín, takže človek z knihy získa nielen recepty, ale aj poznanie, prečo a ako má postupovať. Čti víc

Čti víc
Kupte společně
675 Kč
Ušetříte 101 Kč

„Nejužitečnější jsou knihy, které nutí čtenáře k doplnění. “

Voltaire