Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku - Jaroslav Vašák, Nakladatelství Stopa, 2014

137 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku - Jaroslav Vašák, Nakladatelství Stopa, 2014
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku - Jaroslav Vašák, Nakladatelství Stopa, 2014

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční... Číst víc

Nakladatel
Nakladatelství Stopa, 2014
Počet stran
160

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

137 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 199 Kč
U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 4 – 5 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku - Jaroslav Vašák, Nakladatelství Stopa, 2014
137 Kč

Více o knize

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.
Číst víc
Počet stran
160
Vazba
pevná vazba
Rozměr
215×247 mm
Hmotnost
828 g
ISBN
9788088063001
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
197421
Jazyk
čeština
Nakladatel
Nakladatelství Stopa
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„„Přijdeme pozdě,“ připomněl Colin. - „To nevadí,“ řekla Chloé. „Posuň si zpátky hodinky.““

Pěna dní - Boris Vian, 2011
Pěna dní
Boris Vian