The World Atlas of Coffee - James Hoffmann

798 Kč

Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma
The World Atlas of Coffee - James Hoffmann
The World Atlas of Coffee - James Hoffmann

The World Atlas of Coffee

From beans to brewing - coffees explored, explained and enjoy

Coffee has never been better, or more interesting, than it is today. Coffee producers have access to more varieties and techniques than ever before and we, as consumers, can... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Nakladatel
Mitchell Beazley, 2014
Počet stran
256

Coffee has never been better, or more interesting, than it is today. Coffee producers have access to more varieties and techniques than ever before and we, as consumers, can share in that expertise to make sure the coffee ... Číst víc

  • Pevná vazba s přebalem
  • Angličtina
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání
The World Atlas of Coffee - James Hoffmann
Pevná vazba
Angličtina, 2018
Na skladě

647 Kč

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • Doprava zdarma k nákupu od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o knize

Coffee has never been better, or more interesting, than it is today. Coffee producers have access to more varieties and techniques than ever before and we, as consumers, can share in that expertise to make sure the coffee we drink is the best we can find. Where coffee comes from, how it was harvested, the roasting process and the water used to make the brew are just a few of the factors that influence the taste of what we drink. Champion barista and coffee roaster James Hoffmann examines these key factors, looking at varieties of coffee, the influence of terroir, how it is harvested and processed, the roasting methods used, through to the way in which the beans are brewed. Country by country - from Bolivia to Zambia - he then identifies key characteristics and the methods that determine the quality of that country's output. Along the way we learn about everything from the development of the espresso machine, to why strength guides on supermarket coffee are really not good news.

This is the first book to chart the coffee production of over 35 countries, encompassing knowledge never previously published outside the coffee industry. For everyone who wants to understand more about coffee and its wonderful nuances and possibilities, this is the book to have.
Číst víc
Počet stran
256
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
203×261 mm
Hmotnost
1014 g
ISBN
9781845337872
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
190809
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Mitchell Beazley
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Lukáš Karch
Ověřený nákup
27.11.2020
Skvelý sprievodca svetom kávy
Táto kniha detailne zachytáva celý reťazec prípravy kávy od jej pestovania, cez praženie až po servírovanie v kaviarňach.

Určite ju odporúčam všetkým milovníkom kávy, ktorý si chcú rozšíriť svoje znalosti o káve.
Číst víc

„Vůbec mluvili jen málo, ale trávili čas spolu, každý ponořený do svého vlastního víru, a drželi jeden druhého, pevně a bezpečně, a moc slov k tomu nepotřebovali. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano