Knihy
E-knihy
199 Kč

Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

První svazek souborného díla klasika naší národní kuchyně, nejlepšího českého kuchaře a gastronomického pedagoga 20. století Viléma Vrabce zahrnuje texty jeho stěžejního díla věnovaného teplé kuchyni, doplněné o autorovu houbařskou kuchařku a knihu věnovanou českému kapru.
Kniha obsahuje množství návodných a doprovodných ilustrací. Přibližně 1700 receptů tohoto dílu doplní druhý a třetí svazek věnované studené kuchyni, moučníkům a cukroví i teplým a studeným nápojům, takže vznikne nejrozsáhlejší kuchařská kniha, jaká kdy u nás vyšla.
Historicky první vydání kompletního Vrabcova díla se jistě stane chloubou a ozdobou knihovny každého příznivce gastronomie, kuchyňského profesionála i hospodyněk všech generací.
Čti víc
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
696
Hmotnost
1110 g
Rok vydání
2014
Vazba
pevná vazba
Jazyk
český
Nakladatelství
Ottovo nakladatelství
Rozměr
194×260 mm
ISBN
9788074513985
Naše katalogové číslo
180683

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

Čti víc

„Je zoufalé nemít rozečtenou krásnou knihu, nemít v zásobě nic, co bychom mohli otevřít bez zklamání.“

Jiří Orten