Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Polpo: A Venetian Cookbook (of Sorts) - Russell Norman, Bloomsbury, 2012

712 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Polpo: A Venetian Cookbook (of Sorts) - Russell Norman, Bloomsbury, 2012
Polpo: A Venetian Cookbook (of Sorts) - Russell Norman, Bloomsbury, 2012

Polpo: A Venetian Cookbook (of Sorts)

Tucked away in a backstreet of London's edgy Soho district, POLPO is one of the hottest restaurants in town. Critics and food aficionados have been flocking to this understated... Číst víc

Nakladatel
Bloomsbury, 2012
Počet stran
320

Tucked away in a backstreet of London's edgy Soho district, POLPO is one of the hottest restaurants in town. Critics and food aficionados have been flocking to this understated bacaro where Russell Norman serves up dishes from the back streets of Venice. Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

712 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 957 Kč
Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024
Polpo: A Venetian Cookbook (of Sorts) - Russell Norman, Bloomsbury, 2012
712 Kč

Více o knize

Tucked away in a backstreet of London's edgy Soho district, POLPO is one of the hottest restaurants in town. Critics and food aficionados have been flocking to this understated bacaro where Russell Norman serves up dishes from the back streets of Venice. A far cry from the tourist-trap eateries of the famous floating city, this kind of cooking is unfussy, innovative and exuberantly delicious. The 140 recipes in the book include caprese stacks, zucchini shoestring fries, asparagus with Parmesan and anchovy butter, butternut risotto, arancini, rabbit cacciatore, warm duck salad with wet walnuts and beets, crispy baby pizzas with prosciutto and rocket, scallops with lemon and peppermint, mackerel tartare, linguine with clams, whole sea bream, warm octopus salad, soft-shell crab in Parmesan batter with fennel salad, walnut and honey semifreddo, tiramisu, fizzy bellinis and glasses of bright orange spritz. With luminescent photography by Jenny Zarins, which captures the unfrequented corners, the bustling bacari and the sublime waterways of Venice, POLPO is a dazzling tribute to Italy's greatest hidden cuisine.
Číst víc
Počet stran
320
Vazba
pevná vazba
Rozměr
265×180 mm
Hmotnost
1140 g
ISBN
9781408816790
Rok vydání
2012
Naše katalogové číslo
174610
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Bloomsbury
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Řeknu ti tajemství, Hanno. Ta opravdu zlá strašidla nikdy nevypadají jako strašidla.“

Prohnilé město - Leigh Bardugo, 2022
Prohnilé město
Leigh Bardugo