Krajové speciality: Krkonošská kuchyně - Jaroslav Vašák
Krajové speciality: Krkonošská kuchyně
229 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma

Krajové speciality: Krkonošská kuchyně

Nakladatel
Ikar CZ, 2012
Série
Krajové speciality

Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů...

Čti víc

229 Kč

Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.
Čti víc
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
184
Vazba
pevná vazba
Rozměr
132×207 mm
Hmotnost
296 g
ISBN
9788024919010
Rok vydání
2012
Naše katalogové číslo
161518
Jazyk
český
Série
Krajové speciality
Nakladatel
Ikar CZ

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

Čti víc
Čti víc

„Není-li kniha zrcadlem mocné individuality, je aspoň ještě zrcadlem zajímavých chyb ducha.“

Marcel Proust