Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Kuchárska elita - Dezerty + Menu, Direct Press, 2011

580 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Kuchárska elita - Dezerty + Menu, Direct Press, 2011
Kuchárska elita - Dezerty + Menu, Direct Press, 2011

Kuchárska elita - Dezerty + Menu

Balíček 2 ks

    32 kuchárov, 64 dezertov. Unikátny projekt, jediný svojho druhu u nás, prináša profily a recepty majstrov kuchárskeho remesla ukrytých za "lietačkami" najlepších slovenských... Číst víc

    Nakladatel
    Direct Press, 2011
    Počet stran
    410

    32 kuchárov, 64 dezertov. Unikátny projekt, jediný svojho druhu u nás, prináša profily a recepty majstrov kuchárskeho remesla ukrytých za "lietačkami" najlepších slovenských hotelov a reštaurácií. Dezerty sú prvou knihou edície Kuchárska elita časopisu... Číst víc

    • Pevná vazba
    • Slovenština
    Vyprodané

    Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

    Více o knize

    32 kuchárov, 64 dezertov. Unikátny projekt, jediný svojho druhu u nás, prináša profily a recepty majstrov kuchárskeho remesla ukrytých za "lietačkami" najlepších slovenských hotelov a reštaurácií. Dezerty sú prvou knihou edície Kuchárska elita časopisu Hotelier. Gurmáni aj profesionáli ocenia predovšetkým jednoduchosť postupov a dostupnosť použitých surovín, no v neposlednom rade aj exkluzívne celostranové fotografie.

    16 elitných kuchárov, 57 skvelých receptov. Studené predjedlo, teplé predjedlo, polievka, hlavné jedlo mäsité či bezmäsité, dezert - to všetko môžete ponúknuť svojim stravníkom ako jednotlivý chod alebo slávnostné menu.
    Recepty našich kuchárskych celebrít, ako sú "šéf " Jaroslav Žídek, Vojto Artz či dokonca Michelinovou hviezdou ovenčený Pavel Pospíšil, sú skvelou inšpiráciou pre profesionálov aj nadšených gurmánov.
    Číst víc
    Počet stran
    410
    Vazba
    pevná vazba
    Rozměr
    200×220 mm
    Hmotnost
    1672 g
    ISBN
    8594031507888
    Rok vydání
    2011
    Edice
    Kuchárska elita
    Naše katalogové číslo
    140280
    Styl
    tradiční
    Jazyk
    slovenština
    Nakladatel
    Direct Press
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbila kniha vám?

    „Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

    Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
    Cirkus Humberto
    Eduard Bass