Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Vůně domácího pečení
E-kniha

Objevte zcela nový rozměr kynutí a pečení – se slánkem! Kynuté pečivo má nezaměnitelnou chuť, za kterou vděčí především kvasinkám. Kromě droždí a přírodního kvasu však existuje... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
CPRESS, 2021
Počet stran
280

Objevte zcela nový rozměr kynutí a pečení – se slánkem! Kynuté pečivo má nezaměnitelnou chuť, za kterou vděčí především kvasinkám. Kromě droždí a přírodního kvasu však existuje ještě jedna možnost: slánek. Že jste o... Číst víc

  • PDF
  • Čeština

194 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Objevte zcela nový rozměr kynutí a pečení – se slánkem!
Kynuté pečivo má nezaměnitelnou chuť, za kterou vděčí především kvasinkám. Kromě droždí a přírodního kvasu však existuje ještě jedna možnost: slánek. Že jste o něm nikdy neslyšeli? Není divu, tahle originální metoda má v českých pečicích publikacích premiéru. Jak dosáhnout skvělého výsledku? Třeba i s formulkou „věnuj mi jednu noc“ – zatímco vy nerušeně spíte, s těstem se dějí nevídané zázraky. Myslím, že tuto metodu si zamilujete.
Číst víc
Počet stran
280
Rok vydání
2021
Naše katalogové číslo
1329547
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
CPRESS
Pro koho
pro hospodyňky, pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

Katarína Benejová
Neověřený nákup
9.2.2022
Krásna kniha
Kniha je veľmi pekne spracovaná, téma je rozdelená do niekoľkých kapitol. Na pečenie s droždím, divými kvasmi a novinkou v českom a slovenskom pekárskom svete - pečením so soleným droždím - slánkom. Čitateľ - pekár si môže vybrať s bohatého množstva receptov na chlieb, sladké aj slané pečivo (a zároveň si aj vybrať spôsob kysnutia). Recepty su zrozumiteľne popísané, doplnené o veľmi pekné autorkine fotografie daného pečiva či chleba. V úvode knihy je spracovaná pekárska teória, vysvetlené jednotlivé pojmy a tiež recepty na rôzne náplne, ktoré sa neskôr využijú v konkrétnych receptoch. V závere knihy sú zastúpené záchranné recepty, pre prípady nečakanej návštevy, skôr zamerané na nekysnuté, rýchle chleby a dezerty, prípadne využitie už hotového pečiva. Knihu odporúčam každému, či už začínajúcim pekárom, alebo aj pokročilejším, pretože je to jedna z prvých kníh (ak nie prvá vôbec) o solenom/slanom droždí v českom/slovenskom jazyku a tak v nej nájde každý niečo nové. Číst víc
Janka Farbáková
Neověřený nákup
25.12.2021
Vôňa domáceho pečenia
Knihu som darovala dcere, ale kúpila som ju aj pre seba, ,Nie je to jediná kniha, ktorú mám od tejto autorky. Zaujíma ma hlavne pečenie so slankom, zajtra skúšam prvý recept. Číst víc

Nakladatelství CPRESS

Číst víc

„Nejen, že neexistuje žádný Bůh, ale zkuste sehnat o víkendu instalatéra.“

Vyřídit si účty - Woody Allen, 2003
Vyřídit si účty
Woody Allen