Jsme tu pro vás jako vždy :-)
Více než 150 000 knih z naší nabídky doručujeme jako běžně.
Cooking with Chocolate - Frédéric Bau, Clay McLachlan
Cooking with Chocolate
1 102 Kč
Přidejte tuto knihu do košíku a poštovné máte zdarma.
Knihy
E-knihy

Cooking with Chocolate

Essential Recipes and Techniques

Flammarion, 2011
Nakladatel
Flammarion, 2011

This comprehensive, practical, and heavily illustrated reference offers the essential building blocks and recipes for working with chocolate in the home kitchen. This cooking school in book form opens with 100 fundamental step-by-step...

Čti víc

1 102 Kč

Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

This comprehensive, practical, and heavily illustrated reference offers the essential building blocks and recipes for working with chocolate in the home kitchen. This cooking school in book form opens with 100 fundamental step-by-step techniques: chocolate basics (tempering, ganaches, and pralines), candy fillings, decorations, doughs, creams and mousses, ice cream and sorbet, sauces, and bakers secrets (marbling, faultless cake, crusts, and beating egg whites).
Čti víc
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
416
Hmotnost
2182 g
Rok vydání
2011
Vazba
pevná vazba
Jazyk
anglický
Nakladatelství
Flammarion
Rozměr
249×277 mm
ISBN
9782080200815
Naše katalogové číslo
123007

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

O autorech/autorkách

Čti víc

„Slova knih nás vždy vzruší, důležité však je, aby nás změnila. “

Konfucius