Přeskočit na hlavní obsah
Den - Michael Cunningham, Odeon CZ, 2024
Výživná kniha o jídle - Karolína Fourová, Esence, 2022

399 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Výživná kniha o jídle

Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu... Číst víc

5,0 7 hodnocení
Nakladatel
Esence, 2022
Počet stran
320

Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové.. Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

399 Kč

Skladem > 5 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více z kolekce

Zářijové knižní pecky

Více z kolekce

Nejlepší knihy 2022

Více z kolekce

Čtení, které vás posune

Více z kolekce

Knihy pro fanoušky Masterchefa

Více z kolekce

Knihy o zdravé výživě

Zobrazit více kolekcí
Sníh, sauna, Suomi - Michaela Ahonen, Jota, 2024

Více o knize

Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové, inženýrky v oboru výživy a kvality potravin, navazuje na úspěšný bestseller Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete.

Kniha vás bezpečně provede nekonečnou galaxií surovin a odpoví vám na všechny otázky, které vás ve spojitosti s jídlem kdy napadly. Pomůže vám nahlížet na potraviny z hlediska výživy i kvality a naučí vás to nejdůležitější – správně je skladovat a pracovat s nimi v kuchyni. A aby vás alchymie se šlehacími metlami a vařečkou bavila hned od začátku, najdete v knize 50 jednoduchých a neprůstřelných receptů z autorčiny kuchyně.
Číst víc
Naše katalogové číslo
1574399
Počet stran
320
Vazba
pevná vazba
Rozměr
185×247 mm
Hmotnost
988 g
ISBN
9788024282299
Rok vydání
2022
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Esence
Pro koho
pro dospělé, pro hospodyňky, pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Výživná kniha o jídle - Karolína Fourová, Esence, 2022
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete - Karolína Fourová, Esence, 2020
783 Kč

Hodnocení

5,0 / 5

7 hodnocení

7
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Jana
Neověřený nákup
17.1.2024
Užitočná
Jediná knihu o jedle bola výborna, tak som si kúpila aj túto a nesklamala. Je plná praktických informácií. Číst víc
22

Žijem knihami a to hovorí za všetko :-)

Milan Buno
Ověřený zákazník
24.12.2023
Takéto knihy mám rád.
200 strán doslova nabitých cennými informáciami, faktami a radami o jedle, stravovaní, správnej životospráve. Všetko vysvetlené veľmi zrozumiteľne, jasne, naozaj praktické veci, ktoré viete využiť v každodennom živote.
Najskôr o jednotlivých surovinách ako mlieko, cukor, ryby a mäso, cestoviny, strukoviny. Z čoho sa skladajú, ako ich využiť v kuchyni, na čo si dať pozor.
Potom kapitoly o trvanlivosti, o ovocí a zelenine, ich skladovanie, aby si zachovali čo najviac vitamínov. Rôzne mýty a bludy, ktoré Karolína vysvetľuje, polopatisticky a zodpovedne.
Zaujímavosti a pikošky ako prečo sa jablká voskujú, či je vhodná krabičková diéta alebo clean eating. Ako je to s kolagénom a veľmi dobre rozpracovaná kapitola o strašiakoch éčkach.

Za týmito 200 stranami, ktoré sú nabité zdravím a informáciami pre lepší život, nasleduje 100 strán receptov.
Fantastická kniha, ktorú som si čítal postupne, pomaly, vychutnával som si ju, učil sa a zisťoval nové veci. Je za ňou veľa svedomitej a poctivej práce Karolíny Fourovej. A bodaj by po nej siahlo čo najviac ľudí, aby sme prestali veriť rôznym bludom, nepravdám. Aby sme tak ľahko nenaleteli "instagramovým odborníkom". Aby sme postupne vylepšovali svoj jedálniček a vychutnávali si život.
Číst víc
Zuzana Polakova
Neověřený nákup
9.11.2022
Super kniha o jedle a zdravsom stravovani
Super kniha, vidno ze sa autorka v strave vyzna, velmi pekne vysvetlene rozne myty v stravovani a rady ako urobit vase recepty zdravsimi a pritom nepokazit vysledok :) + recepty, ktore urcite odcenia vsetci, ktorym na tom co jedia zalezi Číst víc
Františka Dušíková
Ověřený nákup
21.9.2022
Tuto knihu musite mat!
Toto je druha knihy od Karoliny Fourovej a myslim, ze je este lepsia. Informacie v prvej casti knihy su napomocne aj citatelom, ktori sa o svet jedla zaujimaju aj hlbsie a dlhsie. A uz klasicky v zaverecnej casti najdete recepty, ktore su velmi dobre zostavene. Nie su predrazene, vacsinu veci mate doma a velmi rychlo ich viete dat dokopy, a su vyborne! Tieto recepty sa dostanu do rodinneho archivu, tak ako aj z prvej knizky.
Knihy od Karoliny su famozne a budu kultove! Cez jej knizky prejde odkaz, ze co je trendy, moze byt aj pravdive, autenticke a jednoduche! V kazdodennom zivote je to to, co chceme!
Číst víc

Karolína Fourová

Číst víc

Nakladatelství Esence

Číst víc
Kupte společně
Výživná kniha o jídle - Karolína Fourová, Esence, 2022
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete - Karolína Fourová, Esence, 2020
783 Kč

„Prázdná ranní knihovna má v sobě něco, co mě vždycky hluboce zasáhne. Tiše a klidně tu odpočívají všechna slova, všechny myšlenky.“

Kafka na pobřeží - Haruki Murakami, 2017
Kafka na pobřeží
Haruki Murakami