Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Stealth: Prísne tajná misia - Rob Cohen, Bonton Film, 2005

349 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Stealth: Prísne tajná misia - Rob Cohen, Bonton Film, 2005
Stealth: Prísne tajná misia - Rob Cohen, Bonton Film, 2005

Stealth: Prísne tajná misia

    V novém vzrušujícím akčním snímku Roba Cohena Stealth - Přísně tajná mise se seznámíme s trojicí zkušených pilotů - Benem Gannonem (JOSH LUCAS), Karou Wade (JESSICA BIEL) a... Číst víc

    Nakladatel
    Bonton Film, 2005
    Režie

    V novém vzrušujícím akčním snímku Roba Cohena Stealth - Přísně tajná mise se seznámíme s trojicí zkušených pilotů - Benem Gannonem (JOSH LUCAS), Karou Wade (JESSICA BIEL) a Henrym Purcellem (JAMIE FOXX). Všichni tři jsou součástí elitní divize, která... Číst víc

    • Blu-ray film
    • Angličtina
    Vyprodané

    Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude film dostupný.

    Další vydání
    Stealth: Prísne tajná misia - žánrová edícia - Rob Cohen, Bonton Film, 2005
    DVD film
    Angličtina, čeština, 2005
    Vyprodané

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

    Více o titulu

    V novém vzrušujícím akčním snímku Roba Cohena Stealth - Přísně tajná mise se seznámíme s trojicí zkušených pilotů - Benem Gannonem (JOSH LUCAS), Karou Wade (JESSICA BIEL) a Henrym Purcellem (JAMIE FOXX). Všichni tři jsou součástí elitní divize, která létá s utajovaným typem stíhačky, známým jako Talon. Patří k nejlepším z nejlepších. Jednoho dne nadřízený důstojník George Cummings (SAM SHEPARD) představí týmu nového wingmana - letoun bez lidské posádky přezdívaný EDI, jehož pilotáž obstarává umělá inteligence. Přestože se Ben zdráhá vyrazit do boje za asistence počítačem řízeného stroje, na Cummingsův přímý rozkaz je nucen tak učinit. K úžasu všech pilotů se počítačem řízený stroj ukáže být velmi užitečnou součástí letky a mise je úspěšně dokončena. Na zpáteční cestě je však EDI zasaženo bleskem a v jeho kybernetickém mozku dojde ke změnám, které jeho tvůrci nemohli předvídat. Navzdory Benovým a Henryho výhradám Cummings prohlásí, že EDI je připraveno znovu vzlétnout.

    Na další misi, jejímž cílem je eliminovat vojenského diktátora ve vzdálené čínské provincii, se problémy s EDI pouze zhoršují. Ben usoudí, že riziko, který provedení útoku představuje, je až příliš vysoké na to, aby jej s Henrym a Karou, s níž mezitím navázal romantický vztah, podstoupili. Když misi odvolá, EDI se vzbouří proti přímému rozkazu a útok zrealizuje. Situace se vyhrotí v okamžiku, kdy se EDI rozhodne uskutečnit přísně tajnou misi, která by v případě úspěchu mohla vyústit v celosvětový nukleární armageddon. A Ben je jediný, kdo může hrozící katastrofě zabránit.
    Číst víc

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbil film vám?

    Recenze, kritiky

    „Staň se tím, kým jsi.“

    Když Nietzsche plakal - Irvin D. Yalom, 2014
    Když Nietzsche plakal
    Irvin D. Yalom