Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Jednotka příliš rychlého nasazení - Edgar Wright, , 2010

99 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Jednotka příliš rychlého nasazení - Edgar Wright, , 2010
Jednotka příliš rychlého nasazení - Edgar Wright, , 2010

Jednotka příliš rychlého nasazení

    Zapomeňte na všechny komedie z policejního prostředí, které jste doposud viděli. Jednotka příliš rychlého nasazení se od nich liší asi tak, jako se rozkošná zombie komedie... Číst víc

    Zapomeňte na všechny komedie z policejního prostředí, které jste doposud viděli. Jednotka příliš rychlého nasazení se od nich liší asi tak, jako se rozkošná zombie komedie Soumrak mrtvých liší od svých žánrových konkurentů... Číst víc

    • DVD film
    • Čeština, angličtina, polština

    99 Kč

    U dodavatele > 5 ks
    Posíláme do 5 – 7 dnů
    Další vydání (3)
    Jednotka příliš rychlého nasazení - Edgar Wright, Magicbox, 2021
    DVD film
    Čeština, angličtina, polština, 2021
    Do 6 dnů

    94 Kč


    Jednotka příliš rychlého nasazení Ultra HD Blu-ray - Edgar Wright, Magicbox, 2019
    UHD Blu-ray film
    Čeština, angličtina, francouzština, maďarština, polština, ruština, 2019
    Vyprodané

    Jednotka príliš rýchleho nasadenia - Edgar Wright, Bonton Film, 2007
    DVD film
    Čeština, angličtina, 2007
    Vyprodané

    Další vydání

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024
    Jednotka příliš rychlého nasazení - Edgar Wright, , 2010
    99 Kč

    Více o titulu

    Zapomeňte na všechny komedie z policejního prostředí, které jste doposud viděli. Jednotka příliš rychlého nasazení se od nich liší asi tak, jako se rozkošná zombie komedie Soumrak mrtvých liší od svých žánrových konkurentů. Ostatně ji mají na svědomí stejní tvůrci, kteří i ji vybavili neodoaletelně suchým britským humorem, svéráznými postavičkami a nečekaně originální zápletkou.
    Nicholas Angel (Simon Pegg) je nejlepší seržant, který kdy sloužil v řadách londýnské policie, například počet zatčení, která osobně provedl, o 400 procent překračuje statistický průměr. Je prostě tak dobrý, že to vrhá špatné světlo na zbytek týmu. Proto ho nadřízení převelí do místa, kde svým talentem nebude kolegy ztrapňovat – do ospalého městečka Sandford, jehož statistiky zločinnosti se rovnají nule a jehož nejnapínavější událostí je každoroční zahradní slavnost.
    Podle toho také vypadá zdejší policejní oddělení. Nicholas vytvoří dvojici s obtloustlým dobrákem Dannym (Nick Frost), který by mohl být vším, jen ne dobrým policajtem. Před totální frustrací ho zachrání až série zvláštních „nešťastných náhod“, které naznačují, že pod idylickou pokličkou Sandfordu by mohl bublat pořádně ostrý guláš. Vpodstatě existují jen dvě možnosti – buď si Nicholas ze zoufalství začal vymýšlet zločiny tam, kde nejsou, nebo mu stojí v cestě nejchladnokrevnější zabiják, jakého ve své dosavadní kariéře potkal.
    Scénář Jednotky příliš rychlého nasazení, na kterém se společně s režisérem podílel sám představitel hlavní role, je tak originální a zábavný, že po jeho přečtení s účastí ve filmu souhlasila všechna oslovená britská herecká esa, včetně držitele Oscara Jima Broadbenta, bývalého agenta 007 Timothyho Daltona a populárních komiků Martina Freemana a Billyho Nighyho. Coby třešničky na dortu mají ve filmu rozkošná camea i jedna oscarová herečka a v současné době velmi populární režisér (taky držitel Oscara) – nebudeme prozrazovat.
    Jednotka příliš rychlého nasazení vznikla poté, co její tvůrci zkoukli přes 200 „policejních“ filmů, absolvovali rozhovory s desítkami mužů zákona a přežili jednu nefalšovanou honičku. Přesto se hravě vyhnuli banálním klišé, které jste už viděli stokrát, a naopak stvořili něco, co jste zaručeně ještě neviděli.
    Číst víc

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    4,8 / 5

    5 hodnocení

    4
    1
    0
    0
    0

    Jak se líbil film vám?

    Čtenářské recenze

    sirka
    Ověřený nákup
    28.12.2009
    komedia?
    anglicky humor, v uvode filmu suchy, ku koncu v sprške nabojov a guliek a krvi ... .. moje pocity z neho su rozporuplne, ale mužska časť publika sa bavila dobre ... Číst víc

    Recenze, kritiky

    „Líbaná ústa ničeho nepozbývají, ale obnovují se jako luna.“

    Dekameron - Giovanni Boccaccio, 2014
    Dekameron
    Giovanni Boccaccio