Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Královna a její corgi - Lydia Corry (Ilustrátor), Caroline L. Perry, Bambook, 2024

246 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Královna a její corgi - Lydia Corry (Ilustrátor), Caroline L. Perry, Bambook, 2024
Královna a její corgi - Lydia Corry (Ilustrátor), Caroline L. Perry, Bambook, 2024

Královna a její corgi

Dokonce i tak známý a oslavovaný monarcha, jakým byla britská královna Alžběta II., potřebuje svého důvěrného přítele. Už jako malá holčička ho našla ve svém štěněti plemene... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Nakladatel
Bambook, 2024
48 stran
40 minut čtení

Dokonce i tak známý a oslavovaný monarcha, jakým byla britská královna Alžběta II., potřebuje svého důvěrného přítele. Už jako malá holčička ho našla ve svém štěněti plemene corgi, které pojmenovala Susan a s kterým si vytvořila pevné pouto. Královna... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

246 Kč

Cena v knihkupectví: 299 Kč
Skladem 2 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024
Královna a její corgi - Lydia Corry (Ilustrátor), Caroline L. Perry, Bambook, 2024
246 Kč

Více o knize

Dokonce i tak známý a oslavovaný monarcha, jakým byla britská královna Alžběta II., potřebuje svého důvěrného přítele. Už jako malá holčička ho našla ve svém štěněti plemene corgi, které pojmenovala Susan a s kterým si vytvořila pevné pouto. Královna měla ve svém životě více než 30 corgi společníků a téměř všichni byli přímými potomky její milované Susan. Autorky milým a jednoduchým přístupem zmiňují mnohé důležité mezníky nejprve princeznina a pak i královnina života. Vyprávění je doprovázeno nádhernými ilustracemi.
Číst víc
Počet stran
48
Vazba
pevná vazba
Rozměr
257×210 mm
Hmotnost
392 g
ISBN
9788027138371
Rok vydání
2024
Naše katalogové číslo
2381077
Ilustrace
Styl
historický
Jazyk
čeština
Původ
Spojené království
Nakladatel
Bambook
Pro koho
pro děti, pro dívky
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Ověřený zákazník
19.3.2024
Veľmi pekne spracovaná knižka
O kráľovnej Alžbete II. sa napísalo veľa kníh, ale prostredníctvom tejto ju môžu spoznať aj vaše deti. Už ako malé dievčatko mala rada psov a raz na narodeniny dostala svoje vlastné šteniatko plemena corgi, ktoré nazvala Susan. Stala sa jej vernou priateľkou a prepašovala ju aj na svoju vlastnú svadbu. Počas svojho života mala najmenej 30 psíkov corgi, ktorí boli pre ňu ako rodina. Táto detská kniha prináša skrátený životný príbeh jednej z najznámejších panovníčok sveta, ktorý sa zameriava najmä na jej lásku ku psíkom. Na konci knihy čitatelia nájdu rodostrom samotnej Alžbety II. i corgi Susan.
Táto kniha je veľmi pekne spracovaná, obsahuje milé ilustrácie a výstižný text. Odporúčam ju deťom od 5 rokov. Nám sa veľmi páči a bola som milo prekvapená, že zaujala moju dcérku a mala k nej veľmi veľa otázok. Prostredníctvom takýchto milých nenútených kníh môžeme aj malým deťom priblížiť históriu, známe osobnosti a získať zjednodušený pohľad na ne. Spolu s deťmi si prečítajte aj vy tento pekný príbeh, z ktorého sa dozviete aj niečo iné než z ,,dospeláckych" výtlačkov.
Číst víc

„Jejich životy jsou součástí mého příběhu a jiných příběhů, které se pod slunečnou oblohou vsouvají do jediného příběhu lidského života.“

Peníze od Hitlera - Radka Denemarková, 2021
Peníze od Hitlera
Radka Denemarková