Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Naučte se fotografovat AKT - Bryan Peterson, Zoner Press, 2023

437 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Naučte se fotografovat AKT - Bryan Peterson, Zoner Press, 2023
Naučte se fotografovat AKT - Bryan Peterson, Zoner Press, 2023

Naučte se fotografovat AKT

Naučte se s Bryanem Petersonem fotografovat ženský akt. Nová kniha světoznámého fotografa je oslavou krásy ženského těla a zároveň nápaditým průvodcem, jak ji zachytit a... Číst víc

Nakladatel
Zoner Press, 2023
Počet stran
184

Naučte se s Bryanem Petersonem fotografovat ženský akt. Nová kniha světoznámého fotografa je oslavou krásy ženského těla a zároveň nápaditým průvodcem, jak ji zachytit a vytvořit dechberoucí fotografie. Světově uznávaný fotograf... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

437 Kč

Cena v knihkupectví: 496 Kč
Skladem 2 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024
Naučte se fotografovat AKT - Bryan Peterson, Zoner Press, 2023
437 Kč

Více o knize

Naučte se s Bryanem Petersonem fotografovat ženský akt. Nová kniha světoznámého fotografa je oslavou krásy ženského těla a zároveň nápaditým průvodcem, jak ji zachytit a vytvořit dechberoucí fotografie.

Světově uznávaný fotograf a pedagog Bryan Peterson je zpět! A jeho nová kniha, která vychází v češtině exkluzivně ve světové premiéře, se nezabývá ničím menším než ženským aktem. Protože, jak sám autor píše, „ženské tělo je diamant“, provede vás všemi taji a zákoutími umění fotografovat veškeré jeho krásy.

Bylo to právě ženské tělo, které Bryana kdysi přimělo odložit paletu a štětce a vzít do ruky fotoaparát. Léta cestoval po světě, fotografoval různá témata, psal knihy a učil, ale k aktu se průběžně vracel, protože jeho fascinace tělem je skutečně hluboká a nikdy ho neopustila. Nyní svým čtenářům a široké fotografické veřejnosti předkládá knihu, ve které shromáždil nejen fascinující fotografie z celého světa, včetně Prahy, ale také své postřehy a návody, jak zachytit přesně ten okamžik, který se vám vryje do paměti.

V knize Akt najdete fotografie z exteriéru i interiéru, ženu v davu lidí i osamělou na zmrzlé pláni, dozvíte se, jak důležité je zvolené pozadí, hra světla a stínu, délka expozice a v neposlední řadě i to, jak důležitou roli hraje kontrast a textura.

To vše s jeho specifickou lehkostí a nadhledem. Způsob, jakým autor popisuje vznik vlastních fotografií, je sám o sobě návodem pro začínající i pokročilé fotografy. Akt je v řadě Bryanových knih přeci jen specifické dílo, nejedná se tentokrát o „školu“, na jakou jsme u něj zvyklí, nenajdete v ní fotografie „špatné“ a „dobré“, dokonce ani snímky před a po. Jen finální záběry, které vám vezmou dech svou precizností a nápaditostí. Nechte se inspirovat krásou ženského těla!
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Bohatství jako by padalo do klína lidem, kteří jsou chudí duchem, chudí zájmy a radostí.“

Na východ od ráje - John Steinbeck, 2020
Na východ od ráje
John Steinbeck