Získejte 200 Kč na knihy! Nakupte ještě dnes.

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Přečtená
Kniha: Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit (Autorský kolektiv). BURDA Media 2000
Přečtená
Kniha: Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit (Autorský kolektiv). BURDA Media 2000

Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit
Přečtená

Všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče

  • Autorský kolektiv

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o... Číst víc

4,5 2 hodnocení
Nakladatel
BURDA Media 2000
Počet stran
159

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Mírně opotřebovaná
    Tuto knihu jsme vykoupili přes Knihovrátek a je mírně opotřebovaná.Na této knize už je sice znát, že ji někdo četl, může jí chybět přebal, ale není poškozená tolik, aby to jakkoliv snižovalo zážitek z jejího obsahu. Knihu jsme označili nálepkou, která může na některých obalech zanechat stopy.
  • Čeština
Cena: 116 Kč
Skladem
Posíláme ihned
Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si!

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat knihy na Martinus.cz?

  • Tituly skladem doručujeme do druhého dne
  • Knihomolská záložka ke každému nákupu
  • Více než 9 000 výdejních míst

Naši skřítci doporučují

Klub smutných duší, Lizze Meddings. NAKLADATEL Cosmopolis, 2025. Chci si přečíst.
Kniha: Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit (Autorský kolektiv). BURDA Media 2000
116 Kč
Skladem
Posíláme ihned
Tuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si!

Více o knize

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě!

Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl obsahuje 2 recepty s celostránkovou fotkou).

Seriál o mase připravovali Apetit tři roky ve spolupráci s Václavem Fričem, kuchařem, majitelem vyhlášené restaurace Na Pekárně a machrem na českou kuchyni. Kromě receptů na naši klasiku (svíčková, dušená roštěnky, dršťkovka), v knize najdete i recepty světové kuchyně ( rostbeef, rib-eye steak, telecí saltimboca…). Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso. S námi už se nebudete bát vkročit do řeznictví, říct si o správný kus masa - na guláš, steaky, vývar… a doma ho připravit. S Apetitem zvládnete uvařit všechno napoprvé!
Naše katalogové číslo
1057037
Počet stran
159
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
214×280 mm
Hmotnost
670 g
Edice
Apetit Miniedice
Jazyk
čeština
Nakladatel
BURDA Media 2000
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu nebo škodlivý obsah

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,5 / 5
1
1
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Neověřený nákup
7.1.2015
Perfektne
Super spracovana kniha, vzdy vysvetlene o danom kuse masa a potom aj recepty k tomu, ktore su uplne super, lebo tam netreba nic specialne, co sa tazko zhana. Odporucam! ked mate kus masa v mraznicke a neviete co s nim, najdete si tam urcite recept.
reagovat

Možná se pokaždé, když otevřeme oči, znovu narodíme, a následně v nás něco umře, když je zavřeme.
Kniha: Letní světlo, a pak přijde noc (Jón Kalman Stefánsson), 2021
Letní světlo, a pak přijde noc
  • Jón Kalman Stefánsson