Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Medvěd Nedvěd a medvídek Miška letí do vesmíru - Zbyněk Černík, Mária Nerádová (ilustrátor), Host, 2022

251 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Medvěd Nedvěd a medvídek Miška letí do vesmíru - Zbyněk Černík, Mária Nerádová (ilustrátor), Host, 2022
Medvěd Nedvěd a medvídek Miška letí do vesmíru - Zbyněk Černík, Mária Nerádová (ilustrátor), Host, 2022

Medvěd Nedvěd a medvídek Miška letí do vesmíru

Prvním člověkem, který vyletěl na oběžnou dráhu kolem Země, byl Jurij Gagarin. Neil Armstrong zase jako první vstoupil na povrch Měsíce. V dobývání vesmíru však sehrály... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Věk
5+
Nakladatel
Host, 2022
Počet stran
87

Prvním člověkem, který vyletěl na oběžnou dráhu kolem Země, byl Jurij Gagarin. Neil Armstrong zase jako první vstoupil na povrch Měsíce. V dobývání vesmíru však sehrály významnou roli i jiné živočišné druhy, třeba opice nebo psi a taky — medvědi! ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

251 Kč

Skladem 2 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Více o knize

Znáte lepšího dobyvatele vesmíru než takového, který většinu dlouhé cesty prospí?

Prvním člověkem, který vyletěl na oběžnou dráhu kolem Země, byl Jurij Gagarin. Neil Armstrong zase jako první vstoupil na povrch Měsíce. V dobývání vesmíru však sehrály významnou roli i jiné živočišné druhy, třeba opice nebo psi a taky — medvědi!

Z posledně jmenovaných se o to zasloužili velký medvěd Nedvěd a malý medvídek Miška, dva podnikaví nerozluční kamarádi, známí z televizních večerníčků Mlsné medvědí příběhy. Ti na palubě kosmické lodi, kde jim dělal společnost robot Brumla, vyrazili k…

Ne, to nebudeme prozrazovat. Pokud vás zajímá, kam se ti dva chlupáči vypravili, přečtěte si tuhle zábavnou knížku pro čtenáře od pěti let.
Číst víc
Počet stran
87
Vazba
pevná vazba
Rozměr
170×220 mm
Hmotnost
350 g
ISBN
9788027510924
Rok vydání
2022
Věkové doporučení
5+
Naše katalogové číslo
1383621
Ilustrace
Styl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Host
Pro koho
pro děti
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Ověřený zákazník
24.7.2023
Skvelé
Ak ste fanúšikmi maškrtných medveďov, túto skvelú knihu o ich lete do vesmíru si nesmiete nechať ujsť. Medveď Nedveď a malý Miško sa prihlásia na inzerát a vyberú ich do astronautického programu. Každý deň majú zjesť kopu jedla, až sa skoro nezmestia do skafandrov. Nakoniec poletia do vesmíru a pristanú aj na Marse. A čo si myslíte? Stretnú tam nejakých Marťanov? A čo sa stane po ich návrate domov? To si už prečítajte s vašimi detičkami. Dobrodružstvo sa práve začína.
Táto úžasná kniha s krásnymi ilustráciami si nás získala. Príbeh je rozdelený na viacero krátkych kapitol, preto ho môžete postupne dávkovať aj menej pozorným malým čitateľom. Knihu odporúčam pre deti od 4 rokov, i keď na zadnej strane je až číslo 5. My sme ju zvládli na jedno posedenie. Je písaná pútavo, vtipne, nachádzajú sa v nej aj verše, ktoré stále vymýšľa Nedveď a na konci sa dozviete, ako ich ovplyvnila cesta do vesmíru, a kde sa cítia najlepšie. Vrelo vám ju odporúčam. Určite nebudete sklamaní. A ak detičky nebudú chcieť počúvať príbeh v češtine, tak im ho jednoducho preložíte :) U nás sa niekedy prekladá a inokedy nie.
Číst víc

Nakladatelství Host

Číst víc

„Buď požehnáno počasí, neboť je společnou věcí lidí, kteří si nemají co říci.“

Povětroň - Karel Čapek, 2017
Povětroň
Karel Čapek