Využijte poštovné zdarma od 300 Kč s PPL právě teď!
Vybrat knihy
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Na téma stolování knihy o etiketě

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Odborná x populárně naučná
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Nové stolničení v kostce - Zdeňka Hrbková, Ratio, 2018
Nové stolničení v kostce

Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.

  • Knihabrožovaná vazba
    289 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Dilema všežravce - Michael Pollan, Argo, 2013
Dilema všežravce

Autor se ve své mimořádně čtivé práci zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. Krom alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, jaký má dopad na...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    493 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    219 Kč
    Skladem

První republika u stolu - Jaroslav Vašák, CPRESS, 2017
První republika u stolu

První republika u stolu je určitým způsobem sondou do soukromí života slavných lidí meziválečné doby. Tyto osobnosti jsme vybrali z nejrůznějších oborů lidské činnosti – jsou mezi nimi umělci, politici i sportovci. Zastihujeme je ve chvíli vrcholného...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení

Stolničení - Gustav Salač, Fortuna, 2006
Stolničení

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti...

  • Knihapevná vazba
    407 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    221 Kč
    Skladem

Etiketa stolování - Ladislav Špaček, Universum, 2021
Etiketa stolování

Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování. Zaměřuje se na praktická témata, která se týkají každého z nás. Seznamuje čtenáře s chováním u stolu...

  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Skladem 2 ks

Dekorace stolů - Karl-Michael Haake, Profi Press, 2016
Dekorace stolů

Dekorování stolu již není pouze synonymem kytice ve váze. Kniha obsahuje potřebné informace, možnosti tvorby a techniky pro vytvoření dokonalé dekorace...

  • Knihabrožovaná vazba
    760 Kč
    Do 1 – 5 dnů

Moderní řízení hotelového provozu

Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996, zachycuje ohromný rozvoj, jímž hotelnictví v České republice prošlo, a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor. Nová učebnice je určena...

  • 274 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Stolování pro každého - Jan Honza Lušovský, MAC, 2006
Stolování pro každého

Publikace Jana Honzy Lušovského Stolování pro každého by měla sloužit jako příjemná pomůcka pro každého, kdo chce, cítí nebo má potřebu připravovat sám jakýkoliv druh pohoštění pro své přátele, hosty, případně obchodní partnery ...

  • Knihapevná vazba
    139 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    88 Kč
    Skladem

Jídlo a proměna - Eve Jackson, Alpha book, 2019
Jídlo a proměna

V současné západní společnosti je jídlo kupodivu stále velkým problémem. Mámeli dostatečné zásoby jídla, nemusíme na ně přece stále myslet, ale můžeme se uvolnit a svoji pozornost můžeme obrátit i někam jinam. Přesto ale vznikají nové obavy a...

  • Knihabrožovaná vazba
    218 Kč
    Do 5 – 10 dnů
  • AudioknihaMP3 ke stažení
    298 Kč
    Ihned ke stažení

Stolničení v kostce - Miloslava Tuláčková, Karel Štěpánek, Ratio, 2018
Stolničení v kostce

Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text obsahuje základy společ

  • Knihabrožovaná vazba
    97 Kč
    Skladem 1 ks
Společenské chování v kostce - Dobromil Ječný, Ratio, 2018
 
Společenské chování v kostce - Dobromil Ječný, Ratio
Společenské chování v kostce
  • Knihapevná vazba
    114 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Jídlo pro radost - Eva Ferrarová, Aleš Čuma (ilustrátor), Edika, 2021
Jídlo pro radost

PROČ? jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme? PROČ nám chutná to, co nám chutná? PROČ je jídlo a pití v rituálech každého náboženství? PROČ se bráníme neznámým jídlům? PROČ jsme zvyklí stolovat společně? PROČ hledáme „čisté“ jídlo? PROČ jsme některé...

  • Knihapevná vazba
    323 Kč
    Skladem 1 ks
  • 299 Kč
    Ihned ke stažení

Ekonomika cestovního ruchu - Jaromír Beránek a kol., Mac Consulting, 2013
Ekonomika cestovního ruchu

Cestovní ruch z pohledu ekonomiky. Učebnice pro obory cestovního ruchu.

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Do 4 – 6 dnů
  • 274 Kč
    Ihned ke stažení

Chvála české kuchyně - Yvetta Dörflová, Hugo Schreiber, Perzeus, 2016
Chvála české kuchyně

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům...

  • Knihapevná vazba
    490 Kč
    Skladem 1 ks

Kuriatko v kastrůlku - Soňa Hudecová-Podhorná, Kontakt, 2012
Kuriatko v kastrůlku 
SK

Slovník prináša 5 200 slov z oblasti špecializovanej slovnej zásoby, ktorá súvisí s potravinami, nápojmi a kulinárskymi špecialitami slovenskej a českej národnej kuchyne...

  • Knihapevná vazba
    145 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Kuchyně a stolničení na šlechtických sídlech - Pavla Kalousová, Pavla Kalousová, 2016
Kuchyně a stolničení na šlechtických sídlech

Ojedinělým způsobem zpracovaná publikace vás zavede do zákulisí autentických kuchyní a jídelen české a moravské aristokracie na jednadvaceti šlechtických sídlech od doby renesance do poloviny 20. století. Více než 600 fotografií...

  • Knihapevná vazba
    916 Kč
    Do 14 dnů

A Feast of Ice and Fire - Chelsea Monroe-Cassel, Sariann Lehrer, Random House, 2012
A Feast of Ice and Fire 
EN

Ever wonder what it's like to attend a feast at Winterfell? Wish you could split a lemon cake with Sansa Stark, scarf down a pork pie with the Night's Watch, or indulge in honeyfingers with Daenerys Targaryen? George R. R. Martin's ...

  • Knihapevná vazba
    792 Kč
    Více než 30 dní

Minimum bontonu - Slávka Poberová, Jesika Schaftová, Olympia, 2010
Minimum bontonu

V knížce najdeme základní pravidla společenského chování pro malé i velké čtenáře. Komu kdy dát přednost, koho pozdravit první, jak se představovat, jak správně koho oslovovat, kdy komu nabídnout tykání, jak psát správně dopis...


Aperitivy & digestivy (Lexikon) - Tobias Pehle, Rebo, 2006
Aperitivy & digestivy (Lexikon)

Přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Co by měl vědět správný kuchař - James Peterson, Ikar CZ, 2013
Co by měl vědět správný kuchař

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů,...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„A je to tahle chvíle, skutečnost, že mě nenecháváš odejít, kterou připisuju na seznam svých důvodů, proč právě ty.“

Počkej na moře - Veronika Opatřilová, 2022
Počkej na moře
Veronika Opatřilová