Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Buttermilk Graffiti - Edward Lee, Artisan Division of Workman, 2018

909 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Buttermilk Graffiti - Edward Lee, Artisan Division of Workman, 2018
Buttermilk Graffiti - Edward Lee, Artisan Division of Workman, 2018

Buttermilk Graffiti

A Chef’s Journey to Discover America’s New Melting-Pot Cuisine

American food is the story of mash-ups. Immigrants arrive, cultures collide, and out of the push-pull come exciting new dishes and flavors. But for Edward Lee, who, like Anthony... Číst víc

Nakladatel
Artisan Division of Workman, 2018
Počet stran
320

American food is the story of mash-ups. Immigrants arrive, cultures collide, and out of the push-pull come exciting new dishes and flavors. But for Edward Lee, who, like Anthony Bourdain or Gabrielle Hamilton, is as much a writer as he is a chef, ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

Více o knize

American food is the story of mash-ups. Immigrants arrive, cultures collide, and out of the push-pull come exciting new dishes and flavors. But for Edward Lee, who, like Anthony Bourdain or Gabrielle Hamilton, is as much a writer as he is a chef, that first surprising bite is just the beginning. What about the people behind the food? What about the traditions, the innovations, the memories? A natural-born storyteller, Lee decided to hit the road and spent two years uncovering fascinating narratives from every corner of the country. There’s a Cambodian couple in Lowell, Massachusetts, and their efforts to re-create the flavors of their lost country. A Uyghur café in New York’s Brighton Beach serves a noodle soup that seems so very familiar and yet so very exotic—one unexpected ingredient opens a window onto an entirely unique culture. A beignet from Café du Monde in New Orleans, as potent as Proust’s madeleine, inspires a narrative that tunnels through time, back to the first Creole cooks, then forward to a Korean rice-flour hoedduck and a beignet dusted with matcha. Sixteen adventures, sixteen vibrant new chapters in the great evolving story of American cuisine. And forty recipes, created by Lee, that bring these new dishes into our own kitchens.
Číst víc
Počet stran
320
Vazba
pevná vazba
Rozměr
165×237 mm
Hmotnost
580 g
ISBN
97815796573839
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
310861
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Artisan Division of Workman
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„„Přijdeme pozdě,“ připomněl Colin. - „To nevadí,“ řekla Chloé. „Posuň si zpátky hodinky.““

Pěna dní - Boris Vian, 2011
Pěna dní
Boris Vian