Využijte poštovné zdarma od 300 Kč s PPL právě teď!
Vybrat knihy
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
The Food Lab - J. Kenji López-Alt, W. W. Norton & Company, 2015

1 015 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
The Food Lab - J. Kenji López-Alt, W. W. Norton & Company, 2015
The Food Lab - J. Kenji López-Alt, W. W. Norton & Company, 2015

The Food Lab

Better Home Cooking Through Science

A grand tour of the science of cooking explored through popular American dishes, illustrated in full color. Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
W. W. Norton & Company, 2015
Počet stran
960

A grand tour of the science of cooking explored through popular American dishes, illustrated in full color. Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

1 015 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 1 450 Kč
Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024
The Food Lab - J. Kenji López-Alt, W. W. Norton & Company, 2015
1 015 Kč

Více o knize

A grand tour of the science of cooking explored through popular American dishes, illustrated in full color. Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to edge when you cut into it? How to make homemade mac 'n' cheese that is as satisfyingly gooey and velvety-smooth as the blue box stuff, but far tastier? How to roast a succulent, moist turkey (forget about brining!) and use a foolproof method that works every time? As Serious Eats's culinary nerd-in-residence, J. Kenji López-Alt has pondered all these questions and more. In The Food Lab, Kenji focuses on the science behind beloved American dishes, delving into the interactions between heat, energy, and molecules that create great food. Kenji shows that often, conventional methods don’t work that well, and home cooks can achieve far better results using new but simple techniques. In hundreds of easy-to-make recipes with over 1,000 full-color images, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more.
Číst víc
Počet stran
960
Vazba
pevná vazba
Rozměr
224×275 mm
Hmotnost
2912 g
ISBN
9780393081084
Rok vydání
2015
Naše katalogové číslo
224007
Jazyk
angličtina
Nakladatel
W. W. Norton & Company
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

21.4.2021
ČESŤ FANATIKOM!
Ak sa chceš stať “kulinárnym majstrom”, z tejto knihy rozhodne musíš čerpať. Detaily, ktoré autor opisuje na základe svojich skúseností, experimentov a vedy, nie sú ľahko dostupné a len takýto nadšenec dokáze poukázať práve na tie dôležité kontexty, ktoré značne ovplyvňujú kvalitu jedál.

Kniha obsahuje väčšinou tradičné jedlá zo “všetkých” kategórií ktoré poznáme a často pripravujeme, avšak detaily (veľmi podrobné), na ktoré sotva myslíme, dokážu zo zvyčajných pokrmov “vyčarovat” o mnoho kvalitnejšiu, chutnejšiu a zdravšiu podobu.
Od výberu vhodných kuchynských náradí, cez interakcie chemických reakcií, až po poslednú štipku korenín vysvetluje autor “PREČO” (prečo na nich tak záleží).

Úžas, zážitok, rešpekt a vďaka!
Číst víc

„Ať člověk utíká, jak chce, sobě samému neunikne. Je to jako se stínem. Pořád se vás to drží.“

Po otřesech - Haruki Murakami, 2010
Po otřesech
Haruki Murakami