Využijte poštovné zdarma od 300 Kč s PPL právě teď!
Vybrat knihy
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Umění francouzské kuchyně 1 + 2 - Julia Child, Simone Beck, Jota

896 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Umění francouzské kuchyně 1 + 2 - Julia Child, Simone Beck, Jota
Umění francouzské kuchyně 1 + 2 - Julia Child, Simone Beck, Jota

Umění francouzské kuchyně 1 + 2

komplet

Komplet dvou svazků vychýrené světoznámé bible kulinářského umění... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Série
Umění francouzské kuchyně
Nakladatel
Jota
Počet stran
896+750

Komplet dvou svazků vychýrené světoznámé bible kulinářského umění... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Více o knize

Komplet dvou svazků vychýrené světoznámé bible kulinářského umění:

Umění francouzské kuchyně: Umění francouzské kuchyně je úctyhodně objemná, mimořádně podrobně, ale zároveň přehledně zpracovaná příručka nabízející celkem pět set dvacet čtyři receptů, které osobně prověřila sama Childová a s ní několik generací amatérských i profesionálních kuchařek a kuchařů z celého světa – ale zdaleka nejen to. Najdete v ní detailní rady, jak správně používat jednotlivé suroviny a ingredience, jak vybírat a připravovat zeleninu, ovoce, ryby i červené maso, jak jídlo sladit s přílohami a nápoji. Childová ukazuje, jak francouzští mistři kuchařského umění krájí a porcují, jaké používají nádobí, jak doslova kouzlí s vínem...

Umění francouzské kuchyně 2: Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně...

Bon appétit!
Číst víc
Originální název
Mastering the Art of French Cooking
Počet stran
896+750
Vazba
pevná vazba
Rozměr
170×235 mm
Hmotnost
2167 g
Edice
Kolekcie
Naše katalogové číslo
221273
Jazyk
čeština
Překlad
Série
Umění francouzské kuchyně
Nakladatel
Jota
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Jota

Číst víc

„Být odvážný neznamená to, že se nebojíte. Být odvážný znamená, že se bojíte, opravdu se bojíte, a stejně uděláte to, co je správné.“

Koralina - Neil Gaiman, 2014
Koralina
Neil Gaiman