Nespěchejte do rakve

Tretie vydanie
Tomáš Kašpar  ·  Vydavatel: Akademie úspěchu, 2013
Objednejte si zboží celkem nad 999 Kč a poštovné máte zdarma!

Poštovné zdarma nad 999 Kč!

Při objednávce nad 999 Kč neplatíte v našem obchodě poštovné. Kompletní podmínky poštovného.

Naše cena:
168 Kč
Běžná cena:
191 Kč
Ušetříte:
12% (23 Kč)

Posíláme ihned.
Knihu máme skladem.



Přidat do wishlistu
Co je to wishlist?

Wishlist je seznam vašich tajných přání. Jediným kliknutím si do něj můžete ukládat tituly, které vás zaujaly a které byste v budoucnosti možná chtěli koupit pro sebe nebo své blízké. Pro používání wishlistu musíte být přihlášení.



Uloženo
Více doporučení

Lidé, kteří si koupili tuto knihu, si koupili také

Nahlásit chybu

O knize

O tom, že rakovina nie je nevyliečiteľná choroba, sa môžete presvedčiť v novom titule Tomáša Kašpara Umíráme na objednávku!

Teraz dostupné aj v kolekcii s výhodnou zľavou. :)

Zažil jsem na vlastní kůži pocit pacienta, kterému lékaři nedokáží pomoci, a nemoc a problémy se stále vrací a zhoršují. Prožil jsem, jaké to je, když lékaři zlomí nad pacientem hůl nebo nabízejí drastické řešení s nezvratnými důsledky (invaliditou). A zažil jsem ten úžasný pocit naděje, když jsem objevil, že řešení existuje, a pak pocit radosti ze skutečného uzdravení a velké hrdosti, že jsem to dokázal. Od té doby mne provázela touha podělit se o tuto naději se všemi lidmi.

Tomáš Kašpar

Moderní medicína a její stoupenci nás žádají, abychom akceptovali únavu, spoustu nemocí a ztrátu vitality jako přirozený projev stárnutí. Jak je však možné, že tyto příznaky postihují čím dál mladší lidi? To stárneme rychleji? Kolik je tedy dítěti, které dostalo cukrovku? Jak starý je potom 30-ti letý člověk, který dostal infarkt? Není náhodou všechno jinak? Jak je možné, že v posledním desetiletí přibývá tolik srdečních infarktů a tolik případů rakoviny? Jak je možné, že cukrovka byla před sto lety vzácným onemocněním a dnes se šíří jako epidemie? Kde je pravda? Věříte lékařům, kteří vás léčí? Věříte lékům, které vám předepisují? Kniha Nespěchejte do rakve by se také mohla jmenovat Zbytečné nemoci, protože to je přesně to, na co poukazuje. Moderní lékařská medicína úspěšně bojuje s důsledky nemocí, aniž by se příliš zajímala o příčiny. Tato kniha se zaměřuje především právě na příčiny a přináší často šokující odhalení. Připravte se na dávku emocí, až odhalíte zákulisí průmyslu, podobného továrnám na smrt.

Akademie úspěchu

Další tituly vydavatelství

Knihy Tomáše Kašpara.

Více informací

Recenze, kritiky

Zajívamá a aktuální, užitečná, živě a čtivě napsaná. Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.

Pokračovat ve čtení

Poslat doplňující údaje o knize

Kupte výhodně společně

Celkem pouze za 525 Kč
(ušetříte 42 Kč)
Koupit společně

Podrobnosti

  • Počet stran: 116
  • Vazba: brožovaná
  • Rozměr: 146×210 mm
  • Hmotnost: 150 g
  • Jazyk: český
  • ISBN: 9788090452930
  • Rok vydání: 2013
  • Naše katalogové číslo: 181440


Co si myslíme my

Annamária Závodníková - zaměstnanec/zaměsnankyně

5. září 2014      

Skvelá kniha, ktorá poukazuje na manipuláciu nielen farmaceutického priemyslu, ale aj celého zdravotníctva. Vyťahuje príklady z minulosti, opisuje zaužívané fakty, ktoré ľudia mylne pokladajú za pravdivé. Pekným príkladom je to, ako si verejnosť myslí, že voda z vodovodu je ten najlepší nápoj, ktorý môže piť, hoci autor na príklade analyzuje možnosť, že práve voda z vodovodu vďaka chlóru, ktorý obsahuje, ľudskému organizmu škodí. (zobrazit celou recenzi)

Hodnocení čtenářů a čtenářek       (hodnotilo 42 lidí) Přidat hodnocení

Řekněte svůj názor na tento titul ostatním i vy!

Máte tuto knihu? Chcete se podělit o názor?

Podělte se o něj s ostatními čtenáři! Možná jim tak pomůžete při rozhodování.

1
Vaše hodnocení knihy
2
Chcete navrhnout další vaše oblíbené knihy? Klikněte.
3
4
Recenze a diskuse jsou službou pro návštěvnice a návštěvníky Martinus.cz. Příspěvky jsou zveřejněné obvykle do 24 hodin, vyhrazujeme si však právo neuveřejnit a vymazat zejména příspěvky, které:
  • jsou vulgární nebo urážlivé
  • nesouvisí s titulem nebo tématem
  • porušují nebo vyzývají k porušování autorských práv
  • odkazují na nabídku nebo webové stránky konkurence
  • obsahují jakékoli URL odkazy
  • nejsou podepsané
Michaela
Michaela
8. prosince 2016
     
Reagovat

1

Skvělá kniha pro toho, kdo se stará o své zdraví. Mnohé vysvětluje a dává to smysl. Někomu určitě ne, jak lze číst níže, ale každý svého štěstí strůjcem.
Budu se ke knize vracet...
Zobrazit celou recenzi

Dále doporučuji: Alexandr Loyd - Léčebný kód a Nejvyšší princip na světě

Byla pro vás tato recenze přínosná?   (2)   (1)
Hermes Bracelet Replica
Hermes Bracelet Replica
16. listopadu 2016
Reagovat

Názor čitateľa -3

I got it headphonesconcerning my personal mother of mothers time, and she absolutely enjoyed information technology! Its really pretty headphonesas well as the suggesting on the card just that will come in the box is really sentimental!! And excellent of beads is ideal!
Hermes Bracelet Replica http://www.vereo.eu/
(recenze z Martinus.sk) Zobrazit celou recenzi

Byla pro vás tato recenze přínosná?   (0)   (3)
Erik Matovič
Erik Matovič
2. září 2016
     
Reagovat

Pomätenosť komunistu Tomáša Kašpara -7

Okrem toho, že je to komunistická propaganda(počas Československa sme vytvorili liek na rakovinu, ktorý ani neprezradil a farmaceutické americké spoločnosti sú zlo), sa aj vysmieva ľuďom s rakovinou svojimi tvrdeniami o chemoterapii - nepomáha a každý doktor by ju odmietol so slovami: "Radšej si pichnite 200 litrov citrónovej šťavy do žily." Navyše fakt je, že chemoterapia má úspešnosť 50/50 a nie je to výplodom farmaceutických spoločností len preto, aby mohli vyťažiť prachy.

Napísal by som aj viac, ale Martin Kordoš to dobre zhodnotil a na tento konšpiračný blud, tváriac sa ako kniha o zdraví sa mi nechce míňať energiu.
(recenze z Martinus.sk) Zobrazit celou recenzi

Byla pro vás tato recenze přínosná?   (0)   (7)
Anežka Drahniaková
Anežka Drahniaková
1. ledna 2016
     
Reagovat Ověřený nákup

Ověřený nákup označuje recenze od přihlášených uživatelek a uživatelů, kteří si koupili knihu u nás.

Môj postoj 2

Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Přejete si ho zobrazit?

Kniha môže byť nápomocná pri zvážovaní stravovacích návykov, našla som tam zopár vychytávok a logických odôvodnení prečo konzumovať to a naopak nekonzumovať ono.
Nemožno však túto brožúru brať ako "Písmo Sväté" a bezmyšlienkovito hltať obsah a riadiť sa podľa autora.
Nepochopila som otázku kde sa autor čitateľov pýta či si všimli rozdiel v tučnote ľudí pred niekoľkými generáciami a tučnote ľudí teraz. Vraj pred časom boli ľudia tuční súmerne a teraz vytŕčajú určité partie. Neviem či autor pozná slávnu sochu Venuše.
Páčila sa mi kapitola o výživových doplnkoch a kozmetike ktorú bežne užívame. Má to však jeden háčik. Je problém sa dostať k takým prípravkom, pretože na trhu je množstvo predajcov ktoré fungujú na tzv.pyramíde, ponúkajú predražené výrobky vraj prírodné a zaručene účinné, ale cena ktorú zaplatím za prípravky nemajú takú hodnotu, cena je vysoká pre zisk všetkých manažérskych pozícii. Čo sa mi vyložene nepáčilo v brožure je uvádzanie živočíšnych bielkovín ako škodlivých pre náš organizmus. Živočíšna strava je pre nás nesmierne dôležitá pre bielkoviny ktoré potrebujeme pre stavbu tela. Pán autor uvádza ako si nesmierne váži pána doktora Bukovského. Doktor Bukovský je známy vegán, ak nie vitarián, to však nie je dôležité, dôležité je ako vyzerajú a pôsobia vegáni. Pán Bukovský ako všetci vegáni vyzerajú veľmi nezdravo. Tvár majú veľmi kostnatú, výraz tváre chorého človeka, prepadnuté oči. Veĺmi bledá tvár. Postava týchto ľudí je veľmi neforemná, nijaké formované črty údov, iba obrys kostry potiahnutej kožou.
Ešte mám jednu nezrovnalosť. Knihu som si kúpila na základe článku v časopise Koktejl. Tam autor uvádza pútajúcu myšlienku o tom ako ľudia začali tučnieť na základe konzumovania odtučneným výrobkom. Čo bolo aj logicky odôvodnené. Kdežto ale v knihe autor uvádza škodlivosť akýchkoľvek živočíšnych tukov. Myslel tým autor odtučňovanie rastlinnej potravy?
(recenze z Martinus.sk) Zobrazit celou recenzi

Byla pro vás tato recenze přínosná?   (5)   (3)
Tomáš Kašpar
Tomáš Kašpar
13. ledna 2015
Reagovat

Martin Kordoš - reakce autora 17

Byl jsem jako autor knihy upozorněn na komentář pana Kordoše. Dovolím si k tomu říci pár slov.
Eskymáky nelze brát za vzor pro naše stravování. Původní eskymáci neměli k dispozici rostlinnou stravu, museli jíst tedy jenom maso. Je nutné však také řici, že netrpěli našimi chorobami proto, že oni jedli maso SYROVÉ!

Ten starší muž na kole je světoznámý ekonom a ten si nemůže dovolit lhát. Ani to nemá zapotřebí. Citoval jsem jenom jeho slova. Avšak sám ze svého pobytu v Americe vím, že jakmile má pěkná dívka pěknou postavu, má zajištěnou kariéru (protože je těžké takové sehnat, když je většina národa obézní). Proto se tito lidé o své zdraví starají - jinak přijdou o svoji práci (všude samozřejmě existují výjimky).
V knize neříkám, že zvířecí tuk způsobuje vyšší cholesterol, ale že podporuje záněty a paralyzuje imunitní systém.
V knize říkám, že se o své zdraví musíme postarat sami a že pravé wellness společnosti nám v tom pomáhají, ne že to udělají za nás. Zkušenosti a dopisy lidí mi jasně ukazují, že správné doplňky stravy s mikrovýživou nám pomáhají zbavit se problémů, které nám vznikají z nedostatku těchto živin. Zastávám se těchto společností proto, že jsou sdělovacími prostředky a mnoha lidmi pomlouvané.
Odkazy, odkud jsem čerpal, jsou na konci knihy. Informace jsou sbírané v průběhu mnoha let z knih, přednášek a v posledních letech i z internetu. Stálo mne to mnoho času i peněz.
Zda jsou to jen slepené bezcenné informace, nebo mají hodnotu a jsou pro lidi přínosem, to ať zhodnotí již každý čtenář sám.
S úctou
autor
(recenze z Martinus.sk) Zobrazit celou recenzi

Byla pro vás tato recenze přínosná?   (21)   (4)
Martin Kordoš
Martin Kordoš
11. února 2015

S tým súhlasím, že Eskimákov nemožno považovať za vzor našej stravy, tak ako nemôžme považovať vzor našej stravy Indov (prevažne vegetariánstvo), Japoncov (dary mora) a pod. Eskimáci vo svojej strave mali aj rastlinnú stravu, takže nejedli len mäso. Napríklad natrávené rastliny zo žalúdka sobov, či korienky, alebo dokonca riasy. V knihe Výživa ve světle věků, je to rozpísané podrobnejšie, ale väčšina ich stravy tvorilo pravdaže mäso. Bolo aj tepelné upravované, ale áno, jedli surové a to hlavne vnútornosti, alebo napríklad kiviak (fermentovaný vtáci v tulenej koži)... Ale skôr by som povedal, že strava je vec geologickej polohy. To čo môže nám v EU prispievať niekde v Japonsku môže škodiť. Naše telo je prispôsobené na stravu, ktorú jedli naši predkovia a ich predkovia a atď. O to či sa niekto stará o svoje zdravie a postavu kvôli práci, myslím že nie je vecou tejto knihy, ale kníh iného typu. Dnes je všade plno rôznych stravovacích diet. Sú tu vegetariáni, vegani, vitariáni, fruitariáni, paleo dieta, dieta celebrít, dieta len na škroboch, proste je tú v dnešnej dobe toho mnoho, je to akosi moderné. Lenže nemôžme teraz odsúdiť mäso za najväčšie zlo a že spôsobuje to či ono. Naši predkovia jedli dosť mäso. Som z dediny, tak viem aké to bolo keď sa chovali husi, kačice. Proste keď sa to zabilo, tak sme to jedli v kuse. Chovali sa svine, bolo mlieko z kráv a žilo sa prakticky zdravo a aj imunita bola omnoho lepšia akú majú ľudia dnes (napríklad alergie, celiakia a pod.). Proste niekomu môže prispievať vegetariánska strava ale inému môže zas oslabiť organizmus. Čiže si nemyslím, že existuje nejaký určitý zdravý kódex stravy pre všetkých. Strava našich predkov bolo vytváraná stovky rokov a naše telá sa k tej strave prispôsobili. Avšak ono táto téma je stále otvorená vec, lebo sa stále o nej diskutuje, stále sú nové vedecké poznatky a každý nový poznatok zas vyvracia ten starý. Najskôr sa prišlo, že treba piť mlieko na pevné kosti, teraz nie, predtým jedzte tučné maslo, teraz radšej margarínu, tie sú zdravšie, teraz viac kuracieho mäsa a zeleniny, lebo bravčové a mastné mäso robí to a to. Viete pán Kašpar, teórií je mnoho a jedna vyvracia tú druhú. Lebo niekto si zaplatí vedecký "výskum" aby dokázali, že je to tak. Všetci vieme ako to chodí v potravinárskom priemysle. Ku knihe som sa vyjadril už predtým a svoj názor zastávam. Netvrdím, že kniha nemá aj pozitívne a dobré kapitoly, ale jednoducho ma kniha nepresvedčila o tom čo je tá "správna" výživa. Osobný môj postoj na stravu je ten, že vhodná strava pre jedinca záleží od geolickej polohy. Nemôžme predsa za pár rokov telo prispôsobiť na stravu, ktoré telo a ani telo pra...prarodičov nikdy nejedlo. Mali by sme riadiť radšej radami našich starých mám ako vedeckých výskumov. Niekedy je pravda tá najjednoduchšia. :)
Na záver Vám chcem poďakovať, že ste na môj komentár reagovali Vy sám. Čo ma milo potešilo.
Nech sa Vám darí a prajem Vám mnoho ďalších napísaných strán a kníh.
S pozdravom Kordoš M.

Jirka
Jirka
12. ledna 2015
Reagovat

Martin Kordoš - Fakty? 5

Podle mých zkušeností většina lidí vůbec nemá o věcech popsaných v knize ponětí. Pouze pokud se někdo o problematiku zajímá, pro toho tam je mnoho známých faktů. Nicméně autor sám říká, že hlavně poskládal fakta do nových souvislostí. Přínos knihy je v tom, že tato fakta - na rozdíl od jiných knih - předkládá formou srozumitelnou každému, tak aby je mohli pochopit i děti. Není důležité, jaký obrázek použil autor pro ilustraci, ale jaké poselství ten obrázek předává. A jaké poselství předává celá kniha a jaký užitek přináší. Pokud mi mnoho lidí, kterým jsem knihu půjčil, řeklo, že je kniha přivedla ke změně myšlení a života, tak je to hodnotná kniha, která plní své poslání. (recenze z Martinus.sk) Zobrazit celou recenzi

Byla pro vás tato recenze přínosná?   (6)   (1)
Martin Kordoš
Martin Kordoš
9. září 2014
     
Reagovat

!?Fakty?! 15

Vidím, že kniha zdieľa samé pozitívne ohlasy. Začnem úvodom knihy, kde autor spomína staršieho muža na bicykli, ktorí je plní sily, zdravia a vitality, ktorý žije medzi filmovými hviezdami, ktorí sú vraj ukážkou zdravia. Prosím??!! Poďme ďalej, chlórovanie vody. Všetci vieme, že chlór je ťažká látka pre človeka, súhlasím. Mám otázku, načo autor píše knihu, keď začne hovoriť o lieku na rakovinu a potom ho neprezradí, ale človek sa musí registrovať na jeho stránke a až potom dostane tú sľúbenú "odmenu"?! O tom, že potraviny obsahujú menej výživných látok ako to bolo kedysi, je jasné asi každému, keďže pôda a voda sú znečistené a všetko je dopované a striekané chemikáliami, liekmi a pod. Otázka: kde autor vzal tabuľku, ktorá uvádza že zdroj živín v histórií bol 5% zo zvierat, žiadne rafinované a 95% rastlinná strava? Ľudia v histórií konzumovali dostatok mäsa spolu s rastlinami! Stačí si prečítať knihu od dr. Westona Prica (mimochodom, spomína sa aj v tejto knihe), kde uvádza čo jedli národy, ktoré boli ďalej od civilizácie, alebo aj knihu Vyživujúce tradície od Sally Fallon, kde človek od pradávna jedával dostatok mäsa, spolu s rastlinami. Eskimáci konzumujú 95% zvieracej stravy a nepoznajú rakovinu, obezitu, vysoký cholesterol a pod. O tom, že zvierací tuk je škodlivý a spôsobuje zvýšenie cholesterolu nie je až taká pravda. Krásne a veľmi dopodrobna to uvádza kniha Syndróm trávenia a psychológie. Problémom nie je tučné mäso, ale rafinované výrobky a aj sedavejší spôsob života a stres!!! O tom, že farmaceutické spoločnosti robia to čo robia, sa už dá dočítať všade a tak isto aj o liekoch vs prírodných bylinkách. Lenže rozdiel je žiť na dedine a v meste! Na tému kozmetika by som sa len vyjadril, žiadny vyrábaný produkt, aj keby bol BIO nie je 100% zdraví. O sprchových géloch, šampónoch a pod. ani nehovoriac. Ale čo ma najviac prekvapilo bolo, aby sme investovali do wellness, tam sú vraj ľudia, ktorí nám pomôžu a postarajú sa o naše zdravie. Jediný kto sa postará o naše zdravie sme my sami a nikto iný! A dať na záver obrázok stiahnutý z google, starej nevládnej ženy a starej aktívnej ženy je trápna propaganda od autora. A slovami, ktoré sú spomínané aj na konci tejto knihy: Svět neni nebezpečný kvuli zlým lidem, ale kvuli tem, kterí s tím nic nedelají." (A. Einstein) Preto som napísal tento môj osobný názor na túto knihu. Informácie pozbierané z internetu, trošku prifarbené krásnymi slovami dnešnej doby, sem tam nejaký ten obrázok a graf, pravdaže málo odkazov z kadiaľ autor čerpal, pozliepané dokopy a kniha je na svete. SLABÉ! (recenze z Martinus.sk) Zobrazit celou recenzi

Byla pro vás tato recenze přínosná?   (25)   (10)
bea
bea
12. ledna 2016

Absolútne súhlasím s názorom p. Kordoša. Plno autorov predkladá svoje teórie, ale prečo sa nikto nepozrie na skutočné historické fakty? Pokiaľ mali ľudia kdekoľvek na svete čo len trochu takú možnosť, ich strava vždy obsahovala nejaký druh živočíšnych bielkovín. Čo samozrejme neznamená, že nejedli rastlinnú stravu! Vždy jedli ako doplnok hľuzy, byliny, listy atd. Ale čisto rastlinnú stravu jedli iba v čase núdze, keď nebolo nič iné. Prečo? Pretože z rastlín jednoducho človek nezíska všetky látky, ktoré jeho telo potrebuje a kto tvrdí opak, tak proste nemá dostatok vedomostí o biochémii ľudského tela. Telo dokáže aj roky prežiť na čisto rastlinnej strave, ale je to na úkor jeho optimálneho fungovania a v konečnom dôsledku to vyústi do choroby - skôr u tých, pre ktorých je vhodnejšia vyššia miera živočíšnej stravy, neskôr u tých, pre ktorých je vhodnejšia vyššia miera rastlinnej stravy. Pomer, v akom by mal jednotlivec jesť mäso a rastliny je totiž individuálny, pretože biochémia tela je individuálna. Niekto bude prekvitať na 80% rastlinnej stravy a 20% živočíšnej, iný naopak potrebuje 80% živočíšnej stravy a 20% rastlinnej. Čisto rastlinná strava má svoje miesto ako liečebná dieta, s dôrazom na slovo liečebná! Má to svoje dôvody, na ktoré tu nie je priestor. To, že je niečo určené na liečenie neznamená, že by sa z toho mala stať bežná vec. A ešte slovo k tukom - tuky boli kedysi dávno nejcennejšou súčasťou stravy, pretože ich nebolo až také jednoduché získať. Drvivá väčšina tukov bola živočíšneho pôvodu. Rastlinné oleje sa (mimo tropických oblastí) používali málo, pretože sú jednoducho nestále a rýchlo sa kazia. Olivový olej sa najprv používal iba ako kozmetický olej alebo na svietenie. Rozdiel v súčasnosti je ten, že živočíšne tuky zo zvierat chovaných na kukurici, siláži a bohlviečom ešte majú iné zloženie tukov, ako mali zvieratá chované v prirodzenom prostredí na prirodzenej strave. To je problém, prečo dnešné živočíšne tuky spôsobujú zápaly, nie to, že ide o živočíšne tuky. A rastlinné tuky určite nie sú lepšou náhradou, pretože okrem zopár výnimiek majú iné chemické zloženie ako potrebuje naše telo. Na záver: mnoho informácií, ktoré dnes cirkulujú v médiách a knihách sú velmi zjednodušené. Na povrchu možno vyzerajú pravdivo, preto im mnoho ľudí, ktorí nemajú čas a vedomosti na hlbšie posúdenie bohužiaľ tak ľahko uveria. Jednoduché riešenie je pozrieť sa do histórie - nie sto rokov dozadu, keď sa začala degradácia potravín (biela múka, dostatok cukru, chemické prídavky) ale pár tisíc rokov dozadu, keď ľudia jedli omnoho výživnejšiu a prirodzenejšiu stravu. Alebo si prečítať knihu Westona Pricea o tom, čo ešte pred 80 rokmi jedli zdravé prírodné národy, ktoré nepoznali naše civilizačné choroby.

Peter
Peter
15. září 2015

SLABÉ? Pane, tá kniha začína hýbať ľuďmi, otvára im médiami a farmabiznisom zalepené oči.
Pan Kašpar SKVELÉ! Ďakujem, tak ako prakticky ďakujú všetci nižšie. A teším sa na ďalšie vaše práce.

Marta
Marta
19. října 2014

Doporucila by som Vám prečítať článok Mŕtvy lekáry neklamú od Dr.Wallacha bol nominovaný na Nobelovu cenu a takisto knihy od Dr.Wolkera.S tym Wellness ste ma prekvapili.Ludia ktorí do nich investujú vyzerajú oveľa lepšie než ti co ich ignorujú.A ako vyzerate Vy?Tvrdite ze obrázok dvoch žien na konci knihy je nezmysel?No asi by ste si mali tu knihu prečítať este raz aby ste zistili,ze autor ma pravdu.Ta staršia chorlava žena investovala do modernej medicíny a predpokladám ze užíva denne hrste liekov.Ta druha investovala do wellness a uz dnes existuju spolocnosti s niekoľko miliardovými obratmi ročne a celosvetovymi oceneniami ktoré ponúkajú tak kvalitnú výživu na prírodnej báze ze dokazu ňou udržať zdravie človeka dnešnej doby až do vysokého veku.S tym ze o naše zdravie sa postaráme iba my sami súhlasím,ale ako to chcete dokázať Vy bez investície do ničoho to nechapem?! Môžete zjesť denne ovocia a zeleniny na kilá,no kolko dostanete spolu s ňou toxinov do tela a co tažké kovy?! Su príčinou toľkých ochorení... Je jedno ci žijete v meste ci na dedine,kysly dážď prší všade aj na záhradu na dedine.

Oľga
Oľga
15. května 2014
     
Reagovat

odporúčam 7

výborná kniha, odporúčam:) (recenze z Martinus.sk) Zobrazit celou recenzi

Byla pro vás tato recenze přínosná?   (10)   (3)
Vierka
Vierka
11. května 2014
     
Reagovat

zaujímavé 7

Veľmi poučná, zaujímavá kniha... človek si hneď dá dva a dva dokopy... (recenze z Martinus.sk) Zobrazit celou recenzi

Byla pro vás tato recenze přínosná?   (11)   (4)
Lenka Havlíčková
Lenka Havlíčková
24. dubna 2014
     
Reagovat Ověřený nákup

Ověřený nákup označuje recenze od přihlášených uživatelek a uživatelů, kteří si koupili knihu u nás.

áno! 9

Kniha by mala patriť do povinnej výbavy každého človeka, ktorý sa zaujíma o svoje zdravie...! (recenze z Martinus.sk) Zobrazit celou recenzi

Byla pro vás tato recenze přínosná?   (12)   (3)
12345
VISA MasterCard Platba24 Česká spořitelna MojePlatba Komerční banka ePlatby Raiffeisen Bank online převod GE Money Bank mPeníze mBank online převod Sberbank online převod Fio banka online převod ČSOB Poštovní spořitelna / Era PaySec Zuno Pay PayU