Vydej se na cestu knižními světy
a vyhraj kopu knih!
Shuggie Bain - Douglas Stuart, Paseka, 2022
Česká a slovenská kuchařka - Ivana Veruzabová, Svojtka&Co., 2013

149 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Česká a slovenská kuchařka - Ivana Veruzabová, Svojtka&Co., 2013
Česká a slovenská kuchařka - Ivana Veruzabová, Svojtka&Co., 2013

Česká a slovenská kuchařka

75 klasických receptů

Stravovací zvyklosti u nás do značné míry utvářely vlivy z okolních národů. Slovensko bylo dlouhou dobu pod nadvládou Maďarů, České země zase byly dlouho pod vládou Němců a... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
Svojtka&Co., 2013
Počet stran
116

Stravovací zvyklosti u nás do značné míry utvářely vlivy z okolních národů. Slovensko bylo dlouhou dobu pod nadvládou Maďarů, České země zase byly dlouho pod vládou Němců a Rakušanů, a právě odtud pochází obliba kysaného zelí, brambor, knedlíků a mas... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Knižní putování - Vyprav se na cestu knižními světy - Martinus.cz, 2024

Více o knize

Stravovací zvyklosti u nás do značné míry utvářely vlivy z okolních národů. Slovensko bylo dlouhou dobu pod nadvládou Maďarů, České země zase byly dlouho pod vládou Němců a Rakušanů, a právě odtud pochází obliba kysaného zelí, brambor, knedlíků a masa v tradiční české kuchyni. Přesto mají kuchyně obou zemí své typické rysy a charakteristická jídla.

Tato kuchařka obsahuje 75 klasických receptů - od polévek, předkrmů a chuťovek přes úpravu masa a prřípravu sladkých i vegetariánských jídel až po přípravu dezertů a pečiva. Recepty jsou přesně rozepsány a doprovází je 340 názorných barevných fotografií, takže i kuchař-začátečník přípravu jídel hravě zvládne.

Chcete se naučit uvařit poctivou gulášovou polévku, upéct bramboráky, naložit utopence, připravit kuře na paprice, plněnou papriku, segedínský guláš, koprovou omáčku, halušky, nudle s mákem, langoše, lívance, jablečný štrúdl nebo ovocné knedlíky? Příprava klasických českých a slovenských jídel nemusí být výsadou jen našich babiček!
Číst víc
Počet stran
116
Vazba
pevná vazba
Rozměr
227×279 mm
Hmotnost
760 g
ISBN
9788025609682
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
145516
Jazyk
čeština
Nakladatel
Svojtka&Co.
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

B
Neověřený nákup
21.10.2013
Názor čitateľa
Skvela kucharka!
Recepty su jednoducho napisane, obsahuju obrazky, takze aj pre zaciatocnika by to nemal byt problem :-)
Odporucam vsetkym, co maju radi dobre tradicne domace jedlo.
Číst víc

„Zhluboka jsem se nadechla a naslouchala známému, chlubivému hlasu svého srdce. Já jsem, já jsem, já jsem.“

Pod skleněným zvonem - Sylvia Plath, 2018
Pod skleněným zvonem
Sylvia Plath